Saturday, June 16, 2012

Knape bila kita tahu esok takyah bgn awl je mesti kte bley tdo lambat mlm ni?

Esok konsulen kitorang nak visit awal pagi, pastu dia kata kitorang dtg je mcm biasa, takyah awal2 sgt pon takpe. Kalau doc dah visit, takyah follow up, kalau belum, follow up je la.. Berita gembira, bukan?

Mcm mana respon diri aku terhadap situasi mcm ni boleh tak serasi ye? Patutnya aku berjaga selak2 buku, aku pg tdo mcm kan dah 2 hari tak tdo. Patutnya aku qada segala tdo, bukan main elok bijik mata aku membuntang. Heishhh

Next week adalah minggu terakhir duk kat sini. Dah stat serabut fikir lepas ni kena hantar kat mana plak. Adeyhhh... 

Lepas ni bebudak U aku bergerombol dtg Lampung. Mostly stase major. Untunglaaaa puasa kat sini. Nanti cuti raya seminggu bley balik Msia. Ni rasa nak nyanyi lagu Air Mata Syawal sambil guling2 peluk bantal ni.

Hmmmm... Apa lagi aku mencece ye?

*krik krik krik






























Dah la tu.


6 comments:

Onitsuka_hana said...

napa yee..

aleen aiden said...

kah3. takyah nak airmata syawal sangatlah. pose dah ganti belum? :P

Si DauN CeRi said...

@onitsuka hana; takde napa napa pun.. :B




@aleen mydin eh aiden; dah ada yg aku ganti.. HAHAHA

LynN LoLa~~ said...

Ehhh lynn ase mcm ade drop komen da aritu? Haha.. Ni mesti tent salah bengom time anta komen. Penat laa mk taip komen kg tikah:p

Si DauN CeRi said...

@lynn; aik? error kot lynn. time nak approve hr tu tade komen lynn.. hehe

ElisyaEliya EcaEya said...

comey blog..follow kite lak, si kembar...

http://elisyaeliya.blogspot.com/