Friday, August 24, 2012

Happy raya everyone!!!

Salam..

Terlalu banyak yg nak diungkapkan sampai tak tertaip rasanya. Eceh. Cakap je la kau malas nak menaip kan senang? :P

Jadi biarlah gambar berbicara.....jeng jeng jeng


Tahun ni ramai yg x dapat balik Msia for raya termasuklah aku. Hari raya kali ni kitorang pergi serang kedutaan besar Msia, just like when we were in first year dulu. Old memories, masa tgh innocent dulu. Hehe

Baju raya pon takde tahun ni. Aku sarung baju yg aku x sempat pakai tahun lepas. Nasib baik muat.


Lepas bergambar muqadimah kat tengah dewan, apa lagiii.. Dengan lajunya kitorang serang meja buffet. Maklumlah, memasing lapar sbb bangun lambat n belum sempat sarapan. Memang niat nak penuhkan perut kat kedutaan pun.. Tengoklah betapa bergegarnya tangan aku suap makanan lam mulut. Dasar gelojoh. Haha


See? Ramai kan x dapat balik Msia tahun ni? Ni sume dak2 batch aku, batch 2008. Ce cari aku katne. 


Ekceli, time ni sume orang dah pergi Malaysian hall. Kitorang je yg malas nak pergi sana. Melekat je kat meja makan sampai la sume org catering da dtg nak clearkan dewan tu. Bak kata ada datin tu, diorang open 24 hours. Tu yg kitorang duduk sampai waktu lunch tu. Pesen2 tak ley ajak dtg kenduri mcm gini lah gayanya. Tapi jgn x ajak aku dtg kenduri plak lps ni ye. Hahaha


Yg ni motif die aku pon x pandai nak explain. Mekanisme persalinan persentasi bokong mungkin? Bahasa inggeris die...err...mechanism of normal delivery with breech presentation kot.


Dan akhirnya pulang dgn muka bahagia kerana dapat mentapaw sebanyak mungkin makanan free yg tersisa. Jangan tertipu dgn apa yg ada di tangan kami. Sebenarnya masih banyak yg tersembunyi di dalam handbag2 kami. Har har har

Oke deh.. Selamat hari raya utk semua umat Islam. Nak makan banyak boleh..jangan sampai sakit sudah la. Penulis minta maaf kalau ada salah kata dalam entri2 di blog ni, dan kalau banyak benda yg xde pekdah utk anda semua. Terima kasih kerana membaca ^^

6 comments:

♛ Azie Azra ♛ said...

seme gambar2 epic! hahhahaha

Si DauN CeRi said...

hahaha mmg sengaja pilih yg epic :D

Chekgu Azrine said...

selamat hari raya sis!!maaf zahir batin..

Si DauN CeRi said...

slamat hr raya kak rin.. mmuahh! hehe

maaf zahir batin~

Nasuha said...

selamat hari raya :)

Si DauN CeRi said...

slamat hr raya nasuha! ^^