Sunday, August 26, 2012

Passion

Sume orang mesti ada satu benda yg die suka sangat buat. Tapi tak semua orang dapat buat benda yg die suka hari-hari, tak dapat jadikan jadikan benda tu sebagai pekerjaan die utk support hidup die.. So akhirnya dapat dijadikan sebagai hobi je kalau ada masa lapang.

Rasa happy kalau dapat buat apa yg kita suka kan? Rasanya kalau hari-hari macam tu pun takpe sbb kita rasa happy dgn apa yg kita buat.. :)

Passion korang apa ya?

Bukan passion fruit taw. Haha

The thing is....I have a strong passion for music.

Mungkin muka aku ni takde muka org music pon, muka kampung je..haha Sikit tak kisah. 



Siapa kenal Connie Talbot? Die ni dulu pnah masuk Britain's Got Talent waktu umur die baru 4 tahun. Bayangkan, 4 tahun umur die waktu tu dah bole amaze brape banyak orang? Untunglaa dikurniakan bakat semulajadi. Da la comel.

Aku rasa impressed dgn org yg fight for their passion in life dan diorang dapat buat apa diorang suka.. Aku appreciate sbnanye org yg mcm tu. Tetibe teringat cite Step Up. Dah tengok Step Up? Mesti dah kan..

Pape pon..sbnanye apa yg aku taip ni sangat random, sbb aku terasa mcm nak menaip. Sesuai tajuk blog ni la.. ahakss tuih.

K thanks bai.

Oh iya, have a good weekend guys!

6 comments:

Chekgu Azrine said...

passion akk suka bercakp ngajar org itu ini..hehe..tu yg jd ckgu kot..

Si DauN CeRi said...

hehe alhamdulillah.. mulia taw ngajar org ni.. :)

anif abdullah| AA said...

saya suka music tp bukan untuk kerjaya.caner tuh. haha

selamat hari raya :O

Si DauN CeRi said...

me too! suka music tp bidang sy totally not musical.


slamat hr raya~

visitme@FaTiN cOrNeR said...

passion aku nk photoshoot gmbr.tp, aku belom expert nk ambik gmbr n edit gmbr lawa2..hehe..

btw, selamat hari raya org jauh!

Si DauN CeRi said...

bagus tu bidang fotografi. hehe slamat hr raya atin!