Wednesday, September 5, 2012

Sayonara Obgyn Koja

Salam..

First of all, hi korangggg!!! Hihi Punya susah aku nak dpt kerajinan utk update blog ni. Nak update psl dah habis stase Obgyn tp skang ni dah first week kat stase Paed baru nak bukak cite. Tapi kira belum basi lah sbb memori Obgyn masih segar-bugar di ingatan kitorang. Tak aci ek kira camtu? 

Elhamdulillah.. Akhirnya kitorang dah sodaqallahula'zim stase Obgyn. Setelah seploh minggu susah senang bersama, ketawa bareng menangis bareng gitu..las las dapat juga kitorang selesaikan stase yg berliku-liku tu. Berliku kahh??

Berliku lah juga sket-sket.. Stase major mana lah yg tak berliku..

Dengan itu aku sajikan beberapa ketul gambar (aku mmg ada mslh dgn penjodoh bilangan ye) utk tatapan mata2 yg menyinggah blog ni walaupun berapa kerat sgt je yg nak hadap blog sememeh ni..


Aku kena denda taw dgn konsulen sbb aku x present case. Lagu Kau Mawarku jgn memain.. Punyala vibrate satu badan neves mcm nk perform kat stadium bukit Jalil gitu.. Royal Albert Hall mcm melampau pulak perumpamaannya.


Atas ni adalah konsulen yg very the legend I tell you. Apa yg die ajar tu betul2 sebijik-sejibak drpd dlm buku. Tip top markotop kaw! Beliau mmg old school sket, tapi bes sgt die ngajar. Tak tau aa nak ucap trime kasih cane kat doctor ni. Trime kasih sesangatttt


Muka ceria kami dlm gamba sbnanye disertai dgn perasaan yg bercampur-baur. Ada rasa gembira, seronok, rasa lega, rasa sedih sob sob, rasa terharu, rasa tacing, rasa tak sabar nak joli sbb dah habis Obgyn, dan mcm-mcm perasaan lagi. Wahahah


Mentang2 baru habis, dah berani beraksi belakang doctor ye.. Hihi Tu lg sorang specialist Obgyn kitorang. Pon terbaikk jugak. Tip top markotop jugak. Tu file biru die pegang tu file xm dak2 yg xm dgn die la.. Ngeee


Jeng jeng jenggggg... Balas dendam ke apa ke motif gamba ni aku pon x reti nk komen. Heh :P


Sayonara sume.. Jumpa lagi kat perlantikan dokter ya! Kalau de jodoh, jumpa lagi kat mn2 stase berikutnya.  Huhui

Sweet memories sbnanye kat department Obgyn Koja, walaupun berliku-liku. Ecewah.

Skang ni aku dpt kat Bandung plak. Stase Paediatrics.. Aku skang dgn 4 kwn yg mmg sama stase sejak dr Cibubur lagi. Alhamdulillah ada kwn yg mmg dah byk kali sama stase. Camne kat sini tu lain kali lak aku bukak cite. Yep yep yep

Terima kasih kerana membaca dan have a nice day uolz!
^^

2 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

muka doktor mcm pelakon sinetron..kui2..

Si DauN CeRi said...

hahaha.. memang ponn