Sunday, September 23, 2012

Hosmet kata aku da lama tak update blog

Salam n hai to all

Aku baru balik dari keluar jalan2 dgn kawan2 koas.. Bila dapat keluar jalan2 barula terasa mcm "oke aku duduk kat bandung rupanya skang ni..". Sebab perasaan praktikal kat sepital tempat aku ni sangatlah tak terasa mcm kat bandung. Selain bahasa yg org2 kat sini guna yaitu bahasa sunda, mmg aku x feeling2 duk bandung pon. Tak tahu la sbnanye aku feeling mcm mana. Lain rasa die. Mcm asing je duk sini.. Huhu

Memula aku datang sepital ni aku rasa mcm oke2 je.. Tapi makin hari rasa mcm makin sukar nak adapt dgn persekitaran sini, org2 kat sini.. Sekarang dah nak masuk minggu keempat pun, tapi still belum 'in' sangat kat sini. Perjalanan seploh minggu dah nak half way dah tapi camtulah..

Cabaran koas la katakan.. Hihi


Aku la paling selebet sekali, kan? Tu cara-cara dah lama x dpt kuar mcm ni, tudung senget-benget pon tetap yakin diri. Gelembung-gelembung sket ape ade hal? Har har har


Ouh sungguh sayang sebabnya ada sorang rumet yg oncall mlm ni. Tak dapat die kuar skali ramai2 tadi.. Demi tugas di emergency room~

Koas bedah dah nak habis dah posting kat bandung ni. Kira farewell meeting lah konon. Pasni diorang nak koas kat mana la pulak agaknya.. Tinggallah kitorang 4 orang koas msia kat sini sementara nak tunggu koas baru masuk.



Qua Li nama kedai kitorang pergi tadi. Makanan die so so je, takde lah sedap sangat pon. Dah kenyang kira orait lah tu.. :)


Ce baca nama coklat2 tu. Epic gila description sume coklat tu yg kat dlm kotak kecik bagian bawah tu kalau boleh korang zoom la. Haha Aku beli yang rasa sayang tu. Bukan sebab description die tapi sebab die rasa mix chocolate. Dia ada macam2 rasa jugak..ada yg ada cookies, white chocolate, dark chocolate, milk chocolate.. Aku sbnanye suka dark chocolate tapi nak try yg mix plak. Kalau korang datang jalan2 ke bandung, pergi la kat Paris Pan Java, pastu singgah kat booth nama Chocodot. Die booth kecik je tengah2 jalan dalam mall tu, nanti ada la coklat2 ni.. Kawan aku kata coklat ni sedap. Aku blom makan lagi coklat aku. Heh2


Dan kegembiraan aku malam ni ialah perfume baru yeaaayyyyy!!!! :D
Wangi perfume ni siryes! Aku dah survey kat kengkawan aku tadi, sume kata wangi. Perfume aku dah tinggal sket, memang mengundang rasa nak beli perfume baru la kan. Tu pon berbulan-bulan pakai perfume yg sama baru la nampak bergerak isi perfume tu. Aku bukannya nak sembur sangat pon. Buat syarat je.. Haha

Hurmm.. Sbnanye kan, esaimen aku bertumpuk kot. Tapi aku punya vitamin M punyalah tinggi, ditambah dengan kurang semangat nak setelkan esaimen. Maka memang buffering je lah status esaimen aku. Kah3

Macam tak caya je dah final year. Kakak senior batch 2007 dah officially habis praktikal, tinggal tunggu grad je.. Huhu 

Kawan2, doakan kitorang sume kat sini ye.. Thank u very much. =)

4 comments:

♛ Azie Azra ♛ said...

doakan selalu. rindu tqa. housemate yg jauh ni pun terpk nape lama xupdate tp fhm jewwwww koas cmne. haha


perfume pun da habes ! pk 1000x takut xde duit ujung bulan -__-"

Si DauN CeRi said...

hihi rindu azie juga. ssh nk jumpa skang..

tqa pon pk byk kali juga tp las2 beli jugak.. desire won this time. :D

visitme@FaTiN cOrNeR said...

cantiknya botol perfume! hehehe..

btw, sucinya muka korang..doctor to be~~hehe..

Si DauN CeRi said...

cantik kannn??? hihi


suci? auwww. ala2 baby gitu. thanks! :D ameennn