Sunday, May 25, 2014

Story of my life

Muahahahahahaaaa

Gelak tanda otak aku dah tak btol lately ni. Gila rs mcm aku dh turn into somebody else yg aku sndiri x pasti, rs mcm dah x knal diri sndiri.

Terkejut sangat2 dgn persekitaran baru agaknya.

Sampai bila aku skrol gamba2 lama dekat instagram aku sndiri, aku rasa kosong je... aku ingat sume tempat yg aku pnah pg, org2 yg aku knal.. but rs mcm memori tu kosong, takde perasaan.. yempty yempty deyyy.. bak kata johan raja lawak. Kah3

Seriously wehh aku x tau lah knape dgn dr aku ni.

Aku assume this is actually how my body reacts to this level of stress.

Hari tu aku sempat balik rumah parents. Rasa mcm nak nangis sgt2 but takde air mata nak kuarkan. Huhu

Aku rasa cam kontang gila hati aku. Kosong weh kosongggg! Gahhhh

Wonder where my soul is gone to :(



Dalam pada itu, aku tetap sempat cek Alex Goot ade buat new cover ke tak. Rupa-rupanya adaaa.. One Direction, Story of My Life. Aku x kaji lagi lirik lagu ni but slalu dgr je kat radio nowadays.

Since gua dulu mmg mengada syok kat 1D (muda2 dulu laaa skang biasa je :P) padahal pangkat adik2 gua je diorang tu kan. Hmmpphh

Eh tapi oke what lagu ni. Gi la dengar. Hihi

Dah la, jap agi nak jumpa parents iols buah hati pengaram jantung dulu, kini dan selamanya. Wahhh gitu

Daaaaaaaaa

2 comments:

Chekgu Azrine said...

Isteri skg dh keje dr ke...ke still jd dr pelatih??

Si DauN CeRi said...

sy baru start housemen, kak rin.. hihi