Monday, January 5, 2015

First Ever Entry for 2015!

Assalamualaikum n good evening to all..

Kat sini good evening lah. Kot uols tgh baca time tak evening anggap je lah evening jugak. :D

H H H Happy new year 2015 to all people out there!! Woohoooo aku very the excited nak hadap 2015 ni for some reason pasal last year (oke la last year la sbb hari ni dah 5 January) sgt byk bnda2 tak best berlaku bukan je kat aku sndiri tapi kat sekeliling, kat Malaysia, kat negara2 lain jugak.. So after semua tu berlaku, rasa mcm lega jek dah nak abes 2014. 

Dah lama gila kan aku tak update blog. Tengok2 page views bergerak jugak naik. Probably sbb previous entries yg keluar dlm internet search.

Oh. Apa yg aku buat malam new year hari tu ek?

Owh aku kat umah je hari tu tak pg mana pon. Aku lagi seronok berfestival dlm umah sndiri drpd berlaga2 siku kat dataran nak counting for new year okei. Haha Padahal sbb rs insecure kalau pg tmpt2 yg super ramai manusia mcm tu. T__T

So dah lama aku tak update, apa perkembangan aku ek ek?

Ermmmm nak tau kee...nak tau sangat??

Tang perkembangan badan tu inshaAllah ada perkembangannya jangan risau.. Luls. Dah keja buka tutup peti ais, buka tutup tudung saji kalau tak berkembang badan tu tak sah ya. Lain la kalau metabolisme aku tahap athlete gimrama berpasukan. Ini gimrama sendirian atas katil je takde maknanya. Hmmphh

Sejak satu masa last year kan, aku selalu rs tak senang hati ngan org sekeliling. Ada la sebab musabab yg lebih detail yg aku taknak stori kat sini. Tapi bnda yg aku nak cerita is, aku rs mcm diperalatkan oleh org lain. Even though aku tak pasti diperalatkan utk apa, tapi yg penting dia buat aku malas nak jumpa org especially some relatives of mine.

Bukannya diorang jenis rajin bertegur sapa ngan aku pon.. Tp tiba2 tegur lepas tu last2 tanya psl personal matter. Bila dah tau, ok bai. Nampak sangat bukannya nak bersembang sgt pon, just nak menjawab persoalan dia je.

Aku bukannya artis pon. Yg mengkome curious sgt nak tau psl aku apehal. Aku bole terima kalau betul cara pendekatannya. Well, aku mmg jenis suka bercakap pon. Tp kalau pesen2 buat2 nak tanya khabar tapi sbnanye nak cungkil rahsia lepas tu dah tau blah. Hah pesen2 mcm ni yg aku sumpah tak suka.

Aku harap lepas ni cerita aku dah tak jadi tarikan kat diorang. Haha

Aku harap lepas ni aku tak jumpa lagi manusia2 yg berlakon mcm ni.

Ok dah nak hujan. Just in case, baik aku terus pos entri ni. Kot la nak terpadam letrik ke kan.

Walaupun entah apa2 entri ni, at least you know I'm still living. At least you now that. Wah macam marah je macam marah je. Ngahahahahahhjkkk

Ok bai.

2 comments:

Chekgu Azrine said...

Salam sis.happ new year.semoga tahun 2015 ni lebih diberkati Allah

Si DauN CeRi said...

wsalam kak azrine.. happy new year!! amiinn.. may Allah bless us all with His barakah.. :)