Thursday, September 17, 2015

Unpredictable

Assalamualaikum..

Sekarang musim jerebu. Satu mesia jerebu. Negeri korang punya IPU berapa? Agak2 teruk tu pakai je la face mask keluar. Kang kena respiratory tract infection tak selesa nak bekerja or apa2 lah korang nak buat.



Ni lah dunia aku sekarang. Bermain dengan minyak, essential oil, produk2 body treatment.. Ya, now aku berkecimpung dalam industri spa. Baru sangat lagi. Tak layak nak state brape lama experience aku. Nyahahaha

Ermmm... But kalau ada kawan2 kat sini nak treatment bole roger2 ya.

Life is unpredictable, guys. 

Aku pon tak pasti how I end up doing spa therapy.

Tapi mcm best if one day I can operate my own muslimah spa kan? Who knows.. (amiin.....)


Saja nak sedapkan mata sendiri tengok belog berupdate. Takla berhabuk berdebu aje kena tinggal.. Ckckckckck


K bai korang.

2 comments:

Azie Azra said...

update blog please. nampak sarang lelabah dah tu haha

Si DauN CeRi said...

hahaha baiklah azie.. :))