Saturday, April 2, 2016

Just another rambling session

Haaaiiiiii...

Hari ni aku masuk keja pkol 3.00 pm. Diorg start buat sistem shift pulaaakk. Best la masuk lambat tp balik pon da pkol 11.00 pm chuyy. Nasib baik tinggal lg 2 bulan je aku training situ. Dayummmm nak hadap ujian lagi. Model pon xtau nak bawak sape ni. Aiguu

Aku lately teringin nak update itu ini konon kat belog. Tapi kau tau la camera HTC aku kan lowlight keluar warna pepel. Susah aku nak mengekspresikan suasana. Haha Back camera je pepel kamera depan ok. Pai hati HTC tak kasi ganti rugi kat kamera aku yg pepel itu. (padahal aku yg tak hantar henpon time tempoh warranty)

Last month je aku rs aku dah spent over budget utk skincare and cosmetics. Teringin la nak buat review kengkononnya uolsss.

Hurmm tapi takpe. Aku nak tggu ipad mini aku smpi. Mn tau boleh memicu entri2 beauty di ms akn dtg? *semoga aku rajin luls*

Aku bukan beauty guru uols. I'm just a person with sincere interest and passion for beauty and skincare stuff. Gituuu If it ever happens that you're crazy about skincare and makeup like me, than I hope you enjoy reading my blog. Feel free to leave some comments. I like reading them. Hehe

Kawan aku kat Karisma la ni ajar selfie guna filter app. Amboih.

Okey girls. Gotta go.

Will update more.

Baaaaiiii

;P

2 comments:

Wonder Woman said...

Saya! Saya enjoy! Hikss *type komen sambil hakeem tarik rambut* pasrah habis hahaha

Si DauN CeRi said...

ganas btol dak akeem. tgkkan muka die amboi nmpk ayu comey jee.. rupanya banyak bakat terpendam tu. kekekeke