Sunday, July 22, 2012

Sayang tandur

First of all, aku nak ucap selamat menyambut ramadhan kat semua yg muslim. Selamat berpuasa dan berterawih.. Semoga kita semua berjaya meraih keredhaan-Nya dalam ibadah2 yg kita usahakan dalam bulan penuh barakah ni, ameen... :)

Aku balik Tanjung Duren sehari ni. Yeayyy! Sweet escape lah tu kunun. Melarikan diri dari kesibukan di Koja. Seronok dapat jumpa hosmet2 yg ada kat Tandur. Berborak sakan.. Rasa mcm dah lama tak jumpa time koas ni.

Perasaan balik Tandur ni mcm balik kampung pulak dah. Haha Dapat duk kat bilik sendiri kat Tandur rasa bes gila. Macam takmo balik Koja pon ada. Tapi Isnin depan jaga malam pulak. Ceyt.

Nilah hasil semalam time makan-makan kat Lau's Kopitiam.

Dan semalam kitorg sempat layan The Dark Knight Rises. Lama betul cite tu. Nasib baik bes. Memula tu plot mcm slow sket sbb banyak bercakap-cakap je. Tapi dah nak last2 tu banyak action la.. Bole laaaa aku bagi 4.5 bintang out of 5. Omputeh kalau buat cite memang la kelasss.. Haha

Puasa2 ni takyah banyak2 bercakap. Jadi kita taip sket-sket je sudah. Untung laa sape2 yg dpt pergi bazar ramadhan petang ni.. Sob3

K bubai bubai..~

4 comments:

Aqilah Ali said...

salam ramadhan ye :)

btw , makin berseri2.. hehe

Si DauN CeRi said...

salam ramadhan juga :)


berseri ke? mekasih.. hihi *tutup muka*

Qamaruls said...

tanjung duren jakarta ekk? mcm pernah dgr haha

Si DauN CeRi said...

@qamaruls; aah jakarta. duren tu durian sbnanye