Saturday, July 7, 2012

Oh crap!

Aku telah membuat keputusan drastik siang td untuk keluar jenjalan mlm ni sbb otak aku dah mula rasa ketat sejak akhir-akhir ni.. Susah aku nak explain benda apa yg buat stress skang ni sebab aku yg mengalaminya. Tapi takpe, semua org pon ada tekanan masing2. Cerita kita tak sama..tak gitu? Hehe

Tadi pg release tension kat mall Alta Gading. Naik angkut depan kos bayar 2000 rupiah lepas tu tukar satu lagi angkut lain, bayar lagi 2000 rupiah lepas tu turun dan jalan kaki sampai lah ke Alta Gading. Dapat amik udara malam dan tengok orang ramai kiri kanan pon dah buat rasa lega sket. 


Mem besar bukan main duduk sila panggung. Feeling2 jd menteri kesihatan ke apa? Hehe :P


Akibat banyak sangat aktiviti seperti di atas,...........





































































Akhirnya.............


Kesian ribs aku, dah mcm org tua punya tulang dah. Lepas ni kena kuat semangat minum susu hari-hari. Pengajaran utk org lain yg tak suka minum susu jugak, selain aku sendiri~

P/s: Sori sangat kalau aku dah lama tak jenguk blog kawan2 blogger.. Aku sibuk ke hulu ke hilir kat sepital lately. Aku akan blogwalking jugak someday, mungkin sangat lambat baru aku visit blog korang tapi bukan bermakna aku tak ingat atau tak nak jenguk korang ye.. Harap takde yg tacing. Have a nice day, y'all! ^^

5 comments:

aku HaniAsyira said...

xpaham mende pun.. heee~~

visitme@FaTiN cOrNeR said...

minumlah anlene! muhahaha..

Si DauN CeRi said...

@haniasyira; takpe.. thanks sbb baca jugak. hehe



@atin; mmg dah try minum anlene pon skang ni. haha~

♛ Azie Azra ♛ said...

kite sama2 stress. aigoo. azie belum keluar agi 2 mggu ni. nak tgk spiderman :(


p/s : cntik tudung syulan !

Si DauN CeRi said...

@azie; spiderman!!! aaaa nk tgk jugak. da la hero hensem. wu3



syulan da nak beralih arah skang.. haha