Sunday, November 4, 2012

Lemot

Lemot tu bahasa Indonesia. Lemot tu sama maksud dengan lembab. Yg lembab kat sini ialah broadband aku ni. Ingatkan sebab top up dah nak expired. Lepas top up pon sama je lemotnya. Nang boti nang, kui boti kui. Puii!!!

Hari ni hari Ahad. Memandangkan kitorang berempat dah x jaga emergensi lagi sebab 2 minggu terakhir adalah minggu ujian, so aku boleh la duk bilik je dan bersenang-senang pada hari ahad. Yahoooo!!!!

Ouh, tapi tak begitu menyeronokkan sgt sebab esok kitorang ada post test. Malas nak bukak buku toksah cite ah. Jeling sebelah mata pon idak ai tell u. Over tawwww *eh pesal aku nak menggeletis sgt entah*

Plis dehhh broadband ni, nak pergi kat main page google pon sampai berminit, nak save draft kat blogger ni pon asek kena warning "please try again", apa yg kau lemot sgt ni hoiii??


Tadi kitorang layan cite Insidious ni geghamai kat bilik. Membe aku sorang ni dah tengok tapi die join jugak tengok lagi skali. Aku baru nak tengok cite ni padahal dah lama dah cite Insidious ni.

Aku sbnanye suka jugak tengok cite2 seram ni kadang2, bukan sengaja nak cari benda yg bole buat kita takut tak tentu pasal, tapi saja suka2 isi masa lapang. Haha Dah takde keje benau gamaknya. Baca buku untuk test esok tak nak pulak. Dasarrrr

Oke la cite Insidious ni, tepat la genre die tu, tapi disebabkan aku dah familiar dgn cite2 yg berunsur demon, devil,  and the "other" side of life thing..jadi aku mcm x brape nak suprised sgt dgn cite ni. Tapi interesting tetap interesting.

Mengingatkan aku dekat ada satu cite seram yg tak bole blah ni, tajuk die Raaz. Ye, mmg cite hindustan pon. Tapi seraaaaaaammmmm... Huhu Dia cam banyak adegan2 maksiat jugak (HAHA) tapi the point is, cite ni antara cite yg menepati level seram bagi aku. Dah lama dah cite Raaz ni, aku ingat aku tengok masa zaman2 DVD dulu waktu aku skola..

Cite ni tahun 2002

Baru aku tau rupa-rupanya Raaz dah ada sampai Raaz 3. Tapi aku rasa yg makin kedepan ni mesti makin mengarut. Yg first jugak yg best. Dah pernah tengok?

Try ah tengok. Muahaha!

2 comments:

ekabukanmakcikkau. said...

kau download secara haram ke insidious tu? kalo ya sila gitau aku kat mane kau download sebab aku gila gila gila punya nak tengok citer tu. sobsssss

Si DauN CeRi said...

huish. mn de aku donlod. mstilah aku tumpang2 external membe2 aku.. tp ko bole tgk movie full online kat http://www.tv-links.eu/


tekan kat movies pastu ko browse la mn2 movie ko bekenan. hehe