Friday, November 30, 2012

It's been a long time

Sik asik sik asik..
Rekod ni paling lama x hupdate blog. Rasa kekok pon ada nak mencurahkan segala bebelan mcm dulu2. Aku da lama x buat entri bergambar. Entri kali ni pon aku malas jugak nak letak gamba sebabnya aku malas nak cucuk USB untuk pindahkan gamba lepastu copy paste gamba lepastu tambah watermark lepastu upload kat entri. Hooohoi so many steps to do and I'm too lazy to do all that.

Maafkan penulis. Dia mmg mengalami peningkatan vitamin 'M' dalam badan. Dan benda ni dah berlangsung kronik. Uhuk uhuk tui

Apa aku nak cite eaaa
Skang aku dah nak masuk akhir minggu ke-3 stase Internal Medicine kat Bakti Yhuda Hospital. Bes kat cni. Bimbingan ilmu dapat, specialist baik, misi-misi sume inshaAllah baik, patients pon oke..sume inshaAllah oke. Takde benda2 yg bole memicu stress. Jaga malam kat emergensi pon sampai pkol 12 malam je lepas tu bole balik dan melompat ke atas katil masing-masing dan tidur nyenyak2.

Stase ke-5 ni sbnanye santai je n bole je aku nak blogging skali skala tapi apakan daya....bila sampai bilik x berhajat plak nak update blog. Kalau tgh duduk manis kat sepital tu tunggu doctor visit patients sbnanye ade je terlintas nak update itu la ini la.. Hihi

Aku tau ada kawan2 lama aku be it kawan kat matriks dulu atau kawan2 kat skola dulu yg kadang2 singgah sini nak usha perkembangan aku. Sebab aku mmg jarang sgt bukak fesbuk. Tapi skang ni blog pon jarang update jugak. Minta maap la kat sape2 yg bukak2 lepas tu hy ada entri beberapa minggu yg lalu yg dah basi tu je. Ish2

Tadi log in pon baru tau rupanya ada komen yg aku blom approve ntah dr bila ntah.. Haiyoo

Err...motif entri ni pon sbnanye x berapa nak ada, saje nak tunjukkan diri bahwa penulis masih wujud kat dunia ni. Ahaha =P

Okay, pape pon thanks sbb still baca sampai habis. Bai korang ^^

3 comments:

aku HaniAsyira said...

eh2... dia update.. heee~~

asalkan semuanya ok kan..

Chekgu Azrine said...

keep on blogging sis..akk suka bca entry sis..penulisan sis tu santai je..hehe..klako pun.iyo..

Si DauN CeRi said...

hehe trime kasih uols~ malu itewww



teman2 blogger cam uols yg sy appreciate sgt sbnanye. hihi