Sunday, November 10, 2013

Akhirnya..setelah 5 tahun

Assalamualaikum pembuka bicara..

Ewah. Tak payah nak pembuka bicara Sgt. Over taw sepak kang aa.. hehe mcm kekok je mcm kekok je menaip kat blog sndiri skarang. Da berzaman dah aku x hupdate blog sememeh ni taw. Sekarang bila cuti panjang secara rasminya sudah mula maka aku haruslah menaip kembali gituu kan?? Ni pon xtau lah kot sebulan dua lagi nti aku nak hupdate. Bukan bley pcaye aku ni. Bahaha

Btw, alhamdulillah aku da selesaikan koas aku sejumlah 12 posting yaitu yg terakhir radiologi. Dan yg lain2 malasnya aku nak taip tajuk die taw. Syukur....syukur sgt2 Allah dah izinkan aku selesaikan clinical year aku tepat waktu dan tanpa masalah ataupun halangan.. Alhamdulillah.. :)

Ingatkan entri konvokesyen ye dak.. Ghupa2nya blom.. Hihi nak konvo kena la uruskan dulu pape yg patut.. xkan tetiba aku nak g konvo sengsorang.. *beriya2
taw akak explain sume ni

Dan sbnanye aku dah cuti like 3 mnggu lah jugak ni baru nak bukak entri baru kan. Takpelah. InshaAllah yg bc cni pon kwn2 dekat yg kalo x nmpk update kat blog aku pon like "ada aku kisah"?? Haaha k tak lawak lah.

Kalo accidentally terjebak Kat blog sememeh ni jgn tergezut dgn tatabahasa penulis yg x mkn saman ini. Iols makan nasi lemak tau lah. Hew2

Emm emmm apa lagi eh apa lagi eh? 



Eceh. Da xtau la tu nak tulis apa. Asal sket selfie asal sket selfie. 
Kasi can laaa. Penulis da jakun da lama x update blog ni. Haha suka taw intimidate diri sndiri.

Wokey.. aku nak buat ape yg patut.. nak ucapkan smoga kerajinan ini berkepanjangan hendaknya.. :D

Baibai jgn tacing2 esok hr isnin

2 comments:

Chekgu Azrine said...

Salam sis...pe kabar??

Si DauN CeRi said...

@kak azrine; wsalam kak azrine. sehat alhamdulillah.. hihi