Wednesday, June 25, 2014

Original Reject Perfume untuk Anda

Assalamualaikum..

Ewah. Tajuk kalau tak mencerminkan tuan die jakun mmg tak sah kan? Eh.

Oke abaikan monolog dalaman aku tu. Ehem ehem. Oke korang pnah dengar x tentang reject shop? Yg ade dekat Jejesco tuuu.. Pnah an pnah an an? Hee

Die adelah toko (omai cmne bole tertaip bahasa indonesia niii..toko tu sama dgn kedai taw) baju-bajuan berjenama yg direject atas sebab kekurangan/kesalahan kecik2 seperti lengan kanan dgn kiri x sm panjang padahal beza 0.3 cm je, ataupun jahit tak cantik padahal tgk pki mikroskop baru nampak agaknya. Oh tak tak bukan mcm tu. Intinya adalah pakaian-pakaian tersebut berjenama dan kualiti tetap baik, cuma direject sbb ade error sket semasa penghasilan/pembuatan/packaging. Sebab tu harga die standard je baju-baju kat mall..kalo nak cari harga pasar borong atau bazaar x dapat punyaa. Muahaha.. Dah knape aku gigih sgt explain psl reject shop ni. T__T

Oke... Uols suka perfume tak? Suka tak suka tak?? Iols sukaaaa (takde sape tanya pon)

Aku dulu waktu zaman stadi suka jalan2 masuk kedai sana keluar kedai cni.. Antara bnda yg aku suka saja2 usha adalah perfume. Yes, perfumes. Kalau tuan-tuan puan-puan dah biasa usha2 or mungkin beli perfume2 branded kat mall or butik lah kan, so I guess u know what is the normal price range for original products in the market, aite? Ada yang mencecah setengah ribu jugak.. Huhu

Tak semua orang mampu nak beli original perfumes, mungkin ramai jugak yg mampu tapi tidaklah selalu.. 

So....here I am to introduce you the way you can get original reject perfume yang merupakan direct shipping daripada France, tanpa dealer. 100% original, hanya error pada packaging. Tentang kualiti, inshaAllah terjamin.

Kalau anda berminat untuk mendapatkan perfumes seperti....









Hehe penasaran tak penasaran taakk??

Berkenaan dengan harga, percaya atau tidak anda boleh mendapatkan original reject perfume ni dgn harga serendah RM 110 (semenanjung) dan RM 120 (sabah & sarawak)!

Harga mampu milik tuuu.. Original taw, bila lagi nak merasa or melaram dgn minyak wangi ori. Kui kui kui

Memandangkan baru-baru ni aku join jadi dropshipper..maka boleh lah anda order perfume dgn sy. :D
Meh meh bole Wechat kte kalau nak order.
ID Wechat : tiqasoul
Link instashop: Fragrance_shoppe

Dan sekarang (ye sekarang) pre-order dah dibuka sampai 27.6.14, untuk next postage pada 7.7.14.
For those yg tgh cari perfume raya ke perfume baru sbb nak tukar selera ke ataupun nak tambah koleksi ke.. Boleh lah menskroll dgn kadar segera.
Terima kasih :)

2 comments:

Azie Azra said...

kalau azie xguna wechat sbb xde number hp kat situ takut kna tipu.ada org laa bg tips. hehe azie guna whatsapp je =)

Si DauN CeRi said...

hehe sbnanye mcm teragak2 nak guna watsapp.. tp nti msti guna watsapp jugak.. sbb mmg lebih praktikal pon.. kan azie.. :)