Friday, March 9, 2012

Sambil tunggu hujan berhenti

Hari ni non-stop berjalan ke hulu ke hilir setelkan macam-macam, jumpa orang tu, jumpa orang ni.. Tetiba rasa macam ada syarikat perniagaan sendiri, jalan-jalan jumpa customer. Hehe

Pening dan serabut tu memang ada lah, nasib baik aku minat kalau keluar-keluar rumah ni. Oh ya, semalam aku tekan satu iklan kat blog tentang android Samsung. Lepas tu aku menyesal sebab tekan iklan tu. Tau sebab apa?

Alaaa..aku dah try google dah tapi tak jumpa plak url yg ada kaitan dgn bnda yg aku nak cite ni. Sebenarnya aku tertahu daripada iklan samsung tu kalau beli salah satu produk dia (which aku tak ingat phone model yg mana) boleh dapat free set headphone jenama Dr Dre! 

Weird plak sebab aku lagi tertarik dgn hadiah free die daripada benda alah Samsung tu. Haha Sebab orang kata brand Dr Dre ni bagus, bunyinya die memang tip top habis.. Orang la kata, lagipon aku pnah la tertahu harga barang-barang Dr Dre ni mahal bedaah. Takkan la mahal-mahal tu saje-saje je kan? Mestilah sebab kualiti die pon tip top. Tapi ye lah, aku boleh cakap je sebab aku sendiri blom pnah try dengar macam mana sedapnya bunyi headphone dia.

Lama pulak hujan ni ye, aku nak kena pg rumah kawan ni nak plan cane nak letak-letak barang. Esok dah nak move out to new place. Dah la homesick, kena pindah-pindah plak.. Wuwuwu

Ok, mungkin sekarang dah boleh keluar rumah.

6 comments:

aku HaniAsyira said...

semoga dpt lah apa yg nak dicari tu yea.. hee~~

Qamaruls said...

dr dre mahal sebab nama dr dre.. tapi kalau free amik jelaa haha

Si DauN CeRi said...

@haniasyira; thanks! tp tang headphone dr dre errr tak tahu la.. haha :D

Si DauN CeRi said...

@qamarul; awk nak bg saya free ke? ehhh mmg la bnda free ni x elok kte tolak-tolakkan.. ha3

محمد شهريل القنيطري said...

hehe..moga tabah mencari yer...

Si DauN CeRi said...

inshaAllah.. thanks! ^_^