Wednesday, March 7, 2012

Update on Cosmoderm tea tree product

Sejak aku buat satu entri review tentang produk tea tree dari Cosmoderm, dekat SINI.. Aku terima ramai sangat viewer yg datang utk cari tahu tentang Cosmoderm. Setiap hari mesti ada viewer yg datang dari kata kekunci yang berkenaan dengan Cosmoderm. Terima kasih la Google sebab beri peluang entri review aku untuk disenaraikan dalam hasil carian.. Secara tak langsung, bertahan la jugak trafik blog aku yg byk merepek ni ha.. Hahaha

Pape pon, terima kasih jugak kat siapa2 pon yg pernah singgah sini. Sori sebab saya dah melecutkan chatbox yg kaler peach tu sebab satu hari tu die hang lepas tu mcm takde harapan je nak function balik. Tapi takpe, ruang komen pon bisa aja.. 

Dan satu hari aku telah dapat respon dari HalalCosmoderm tentang entri review aku tu..

Kurang jelas kaluuu...kasi tekan juga itu gambaaaaaa

Kalau korang pergi dekat website die, dekat tab korang akan tertera Halal skin care, etc etc.. Jadi secara otomatiknya kita akan tahu bahawa produk ni halal, kan ke dah jadi satu advantage utk kita as muslims.. Yeayyy

Aku pon x sangka pulak ada orang Cosmoderm nak perasan entri aku tu, maklum lah ini bukannya blog retis..blog biasa je.. Tapi terima kasih ya.. :)

Ada yg personally inbox aku kat fesbuk tanya betul ke Cosmoderm ni bagus, ada yg tanya berminyak ke muka kalau pakai Cosmoderm ni, pencuci muka apa yg bley di combinekan dgn antiblemish ni dan sebagainya.. Ada jugak yg cakap Cosmoderm ni berkesan kat kulit muka dia.. Respon-respon sume quite overwhelming bagi aku, nak-nak aku ni jakun kan.. Hahaha

Jadi ada yg aku dah jawab kat komen dan inbox message, aku harap sedikit sebanyak dah membantu la bagi yg bertanya tu.. Kalau jawapan aku x membantu, aku galakkan utk pergi ke official website Cosmoderm kat SINI. Kat situ mungkin ada jawapan yg lebih profesional~

Sampai sekarang ni, Cosmoderm antiblemish masih lagi ada dalam simpanan peribadi. Ada yg cakap kulit kita akan resistant dgn produk yg kita guna after sometime, tapi aku pnah quit guna antiblemish ni lama jugak la lepas muka aku baik sket dulu kan.. Alhamdulillah sekarang aku still guna produk ni and I have nothing to complain about.

Aku baru je beli Cosmoderm hari tu sebab musim pimple aku datang lagi.. :(

Kalau tenung2 kat dagu aku tu ada pimple yg tengah ranum macam tunggu masa nak meletup. Aku tenyeh antiblemish Cosmoderm masuk hari ni dah 2 hari aku sapu antiblemish tu, pimple tu dah nak kering dah! Dia macam x jadi nak mengganas. Same goes to some other pimples on my cheek and forehead. Huhu

Disclaimer: Apa yg aku tulis kat sini adalah berdasarkan pengalaman aku menggunakan Cosmoderm dan juga respon kulit muka aku terhadap produk ni. Hasil penggunaan produk mungkin tak sama pada orang lain sebab kulit kita kan lain-lain..

Okay, thank u for reading, bagi yg nak mencuba, selamat mencuba!! Have a nice day uolss! :)

4 comments:

champz said...

huhuiii... mak ak pn gne cosmoderm..

Si DauN CeRi said...

huhuiiiiii.. :D

♛ Azie Azra ♛ said...

tgh hot skrg ni. blogger2 hot seme duk promo cosmoderm. nurul ain, amoi heaxa :))

Si DauN CeRi said...

yeke.. jauhh sgt la kan blog saya dgn blog2 mereka itew.. hehe


saja buat review time tu sbb dah lama sgt dah guna cosmoderm ni sejak zaman sekolah lagi.. :)