Wednesday, May 16, 2012

Orang post pasal Hari Guru, aku pon nak jugak lah

Ayah ngan adik pompuan aku, gamba tahun lepas.

Comel tak ayah saya? Baru saya sedar mana datangnya sifat comel dalam diri (krik krik krikkkk)
.
.
.
.
PAAAANNNNNGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!

Eh eh siapa lempang aku ni? Kah3 Oke tak lawak.
Sbnanye nak cakap "Selamat Hari Guru" jugak kat ayah.. Walaupun beliau dah menamatkan khidmatnya sebagai guru, tapi jasa beliau selama ni memang patut dihargai. Ecieee.. Pakkal le ayah sendiri khaannnnn... :P

Trime kasih ayah, walaupun dulu time ayah keje sibuk fikir pasal anak2 murid kat skolah, ayah tak pernah lupa didik kitorang kat rumah jugak dengan begitu tip top sekali. Sampai sekarang pon ingat especially time kecik2 dulu, macam mana ayah ajar supaya hafal sifir dgn baik.. Huhu

Walaupun cara didikan kitorang cam lain-lain jugak sbnanye, takpe la kte terima sbb kte rasa ayah lagi tahu cane nak ajar kitorang adik-beradik. Kang kalau didik diri sendiri, sampai bila pon tak jadi orang agaknya. Eh.

Nampak gayanya, ini sudah menjadi pesen2 entri Father's day ye jadi oleh sebab itu, aku nak tutup dgn ucapan "Selamat Hari Guru" kat semua cikgu-cikgu yg pernah mengajar aku walaupun sbnanye cikgu-cikgu aku taktau pon agaknya yg aku nak wish "Selamat Hari Guru". Dan untuk semua insan yang bergelar guru/cikgu/teacher/ustazah/ustaz, "Selamat Hari Guru"!

May Allah bless you all, goodnight.

2 comments:

Qamaruls said...

kenapa ditukar title blog nyer. nasib baik terbuka hati utk blogwalking haha

Si DauN CeRi said...

oh.. sbb saja2 je tukar.. haha