Monday, August 18, 2014

Almond Londonku tinggal 2 pieces je lagi

Assalamualaikum.....

Siapa nak klik kat home sbb nak tau cite psl Almond London aku ni die ohsem. Luls Tak. Sbnanye aku mmg dah x reti nak bubuh tajuk ape.

Yes. Hari tu raya mmg ibu aku order 3 tupperware Almond London dgn auntie ni (membe ibu). Aku rasa sejak bbrp tahun lepas ni mmg every raya tetiap tahun msti ibu order Almond London ngn auntie ni. N tetiap tahun rasa die akan sama. Exactly the same! 

Aku tak ingat pulak mmg dari dulu aku favie gila ngn cookies auntie tu. Tapi aku ingat la cookies die mmg sedap. But this year aku rasa betul2 suka makan Almond London die. Entah knape rasa mcm pehal sedap sangat ni? Hari2 aku mesti makan Almond London ni.


Nilah die rupa dua bijik Almond London yg skang dah tinggal sebijik je. Satu lagi dah sodaqallahula'zim.. Sob sob sob

P/s: Snapshot atas iron board pon bolehhh. Kau ade? =P

Whatever ur name, auntie pembuat Almond London ni, I just wanna say that ur cookies are really delicious. I love 'em so much. They made my raya felt even better. Wahhh gitewwww.. Emm.. Bole x nak request order di luar waktu raya?

Auntieee.....ohhh auntie.... where are you????

Ape kuih feberet engkorang kalau raya ye?

Aku rasa mcm old school lah jugak this year aku suka benau makan Almond London ni sebab mcm dah tak "in" dah kuih ni skang kan? Almond London ni btol2 booming dah few years back dulu waktu die baru2 up. Huhu

Anyway, Syawal dah nak melabuhkan tirai. Syahdu pulak rasa tiba-tiba. 
T___T

Oke korang. See you next entry. Peace!
:)

5 comments:

Cik Mimie said...

Cik Mimie lebih suka kerepek2 lau time raya..lagi makan smbil tengok tv..perghh! :)

are_lin@yu said...

tertiba trgin plk acaner ni hihi

Si DauN CeRi said...

@cik mimie; kerepek ponnnn sedappp. sy pon suka



@are_lin@yu; alamakkk... hihihi

Nadya Bubble said...

Kita kalau bab kuih raya ni, yang jadi favourite yang dibuat sendiri oleh emak atau makcik. Yang beli kurang sikit hehe.

. . fil . . said...

kita punya pon da abess. huhu. eh lame giler x say hye kat awak. hye cik ceri