Friday, August 15, 2014

Jual Kain Japanese Cotton Grade AAA Online

Pesanan Tuan Tanah: Maaf, saya dah tak jual lagi cotton jepun ni. Tapi anda masih boleh beli through Facebook page ni >>>>> COTTON KEKABOO
Kat situ, bole tengok list dan gamba stok cotton yg latest dan boleh deal tros dgn tauke. Thank you ^^


Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia, selamat hari raya aidilfitri, Eid Mubarak, salam Jumaat, selamat petang, dan salam hari-hari untuk sape2 yg baca pada waktu yg takde dlm ucapan2 tadi. Hihi

Mungkin yg dah pernah terbaca sebelum ni ade perasan (kalau perasanlah haha) aku ade jual perfume original reject kan. So I just decided to add up another business which is...........................yup! Kain cotton pasang! Hoorayy!!

Siapa suka kain cotton?
*saya saya sayaaaaaaaaaaaa!!!*

Oke let's cut the crap.
Details seperti berikut:

>>> Kain cotton Jepun grade AAA
>>> Material baik, sedap pakai, tak tebal sangat, tak nipis sangat, tak mudah konyok atau lusuh lepas basuh
>>> Sangat sesuai utk kita yg duduk Mesia iklim panas lembap ni, just nice nak buat baju kurung
>>> Motif yg pelbagai pilihan. Manis2 comey2 belaka ^^
>>> Semua material READY STOCK

HARGA SEPASANG (4 METER) : 
RM 75 FREE POSTAGE (SM)
RM 78 FREE POSTAGE (SABAH & SARAWAK)

HARGA BORONG 10 PASANG/40 METER : 
RM 550 FREE POSTAGE (SM)
RM 580 FREE POSTAGE (SABAH & SARAWAK)

Boleh nak beli permeter, tapi contact saya utk harga.

Boleh order melalui:
Whatsapp/ SMS 0108982584 (call tidak akan dilayan, and serious buyers only)
Email: atiqah.jamaludin@yahoo.co.id
Wechat ID: tiqasoul

Ini koleksi cotton kami:

















Bole pm saya jika berminat atau nak tengok details pic material.

Selamat mencuci mata y'all!

Peace!

2 comments:

Cik Mimie said...

Wah, cantik2 kain cotton dia :)

Che Rosliza Che Mat said...

done follow sini