Saturday, January 21, 2012

Sejak akhir2 ni aku selalu sgt mkn chewing gum

Tajuk tak boleh nak sakai lagi? Har har har

Aku rs cam dah lama sgt tak update blog. Satu, aku betul2 bz blok forensik ni. Sila percaya. Untuk org yg x reti nak paham sgt makna bz tu cane, well..sistem kampus kitorang kat cni ekceli takde lah nak membizikan murid2 sangat sbnanye. Tapi blok 30 ni sistem pbl die lain sket drpd blok2 lain. Tiba-tiba aku jadi bz plak blok ni. Congratulations to myself, i make it to the xm week! Yeayyy..!!

Dua, kemalasan mungkin. Plus, takde idea nak mencarut apa kat blog.

Maklumlah, life aku kat sini takde apa yg menarik sgt pon kalau aku nak cerita. Paling pun, aku bole bagitahu yg cuaca kat Jakarta dah panas balik. Tak sampai 3 bulan pon aku rasa musim sejuknya. Wuwuwu Dengki taw tak nak bagi aku tido dengan hebat. Cis.

Sebut musim sejuk tak nak kalah. Macam kan aku ni duduk kat obersea ada salji-salji bagai. Hakikatnya? Non hadooo

Tapi kan, musim hujan kat cni bes jugak sbnanye. Sebab, ia membuatkan aku x kesah sangat nak jalan kaki pg kampus. Sebab tak berpeluh. Hahaha Dasar pemalas nak exercise mmg mcm ni lah, lagi mahu kantoikan diri sendiri. Ceh.

Hurmmm... Benda apa pulak aku nak makan malam ni ek??

Haaa...tengok, baru sebut malas nk exercise. Tapi lepas tu terfikir pasal makanan pulak. Eh, aku ni species apa eh sbnanye? Polar bear agaknya.

3 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

bear polar yg normal..hehehe..klu yg tak mkn tu yg tak normal..

samalah weh kita.tmbh2 aku tgh cuti sem nie lg la malas nk bergerak..

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

polar bear doktor kah>? haha

Si DauN CeRi said...

@fatin; kira aku normal la ni kan? hehe ohsem!


@nazrul; pingu kowttt... hahaha