Monday, January 9, 2012

Soklan ujian di fakulti perubatan yg menguji pengetahuan am aku

Hye koranggg!!!! *sila hepi bersama saya, kalau x, saya akan mengalami depresi*

Perasaan bercampur-baur skarang ni. Tadi baru habis xm Integrasi 1 blok 30 (Emergency Medicine II). Time jawab soklan forensik bole tahan lagi, sekali bila masuk paper ilmu bedah, saraf, ngan subjek yg specialist occupational medicine tu ajar je, aku terus sampai tahap x reti nak relate apa yg aku baca dgn apa yg soklan tanya.

Soklan tu tanya pasal fumaroles yg terhasil setelah letusan gunung berapi mengandungi apa? Lepas tu dia tanya lahar tu terdiri daripada apa? Lepas tu die tanya kawasan yg jauh dari gunung berapi masih boleh terdedah kepada apa?

Dan jawapan-jawapan die berbunyi gas sulfur dioksida, steam volkanik, fluorin bertekanan tinggi, dan lain-lain. Menyesal aku tak belajar geografi betul-betul time PMR dulu. Huhu

Walaubagaimanapun, apa yg dah lepas tu lepas la kan. Aku merempan banyak2 kat blog pon dah xde guna dah. Melainkan aku buat yg terbaik untuk Integrasi 2 sok.

Sori la kat sape2 yg mengharapkan entri yg lebih rileks, sebab aku sampai dah xde modal dah nak buat entri santai pasal apa.

Tapi tapi tapiiiiiiiiiii.... Ada satu benda yg berjaya buat aku teruja skarang ni. Hehe

VAMPIRE DIARIES THIRD SEASON!!

Yahoooo!!! Aku tak sedar yg season 3 cite ni dah lama stat. Hosmet kata dah episod 11 dah. Jauh dah aku ketinggalan rupanya. Tapi takpe, bila dah complete sok, aku cari lah dekat sumber yg boleh dipercayai. Haha

Tak sabarnya nak tahu apa yg berlaku dlm season 3 ni. N mamat yg belah kiri sekali dalam gamba tu siapa pulak ek? Watak baru ke?? Woww.. really exciting!!!

Tengok x cite ni? Tengok aa.. Best!!! 

2 comments:

LynN LoLa~~ said...

tqa!!! tu original vampire. he cant be killed easily. lupe name die. tp die hybrid. half vmpire half werewolf. lynn pon follow cerite ni!! damon ku enceeemmm :D

Si DauN CeRi said...

ramainyaa minat damon kan??


tp saya minat tyler lockwood~ so hot! auwwww *mood gedik*

hahahahahahaHAAAHA