Sunday, November 20, 2011

Bella akhirnya jadi vampire! wooohoooo


Haaa... Ini yg aku nak meroyan ni. Kahhh!!

Da tengok tak Breaking Dawn?? Aku baru tengok semalam. Dapat seat dua dari depan. Tegar sungguh kitorang. Depan pon depan laahh.. Vampire punya pasal.. Sanggup kaww teleng-teleng tengok skrin. Apa ada hal?

Untuk seorang yg kuat berfantasi mcm aku nih, kalau tengok cite vampire-vampire ni memang boleh demam ah kan. Memang terbukti pon. Bangun tidur, lepas subuh siap tak boleh tidur tuu.. Terus on laptop, layan behind the scene pulak.. Mak oihh ini macam ni telinga aku ni mau kena ceramah dulu ni, bior sedar diri balik, bior kembali ke alam realiti. Haha

Nasib baik cite tu bes. Kalau tak, memang aku lari umah dah semalam. Mana tak nya, restoran aku ngn kawan aku singgah semalam servive macam ciscake! Buat aku nak mencarut lagi ada.. Ciscake!

Dah la aku tengah lapar. Dalam air aku ada kumbang. Oke lah, kau tak sengaja..mungkin. Bila dapat makanan aku, pehhh.. Eiiihh.. Panas je mulut aku.. Nak je aku panggil supervisor (supervisor ke manager ke sape entah laki yg pakai semat2 dok ke hulu ke hilir lam kedai tu), sound direct. Macam mee semalam oke rasa die. Dengan ada bau masam nya lagi.. Memang la cibai. Kan tak pasal2 dah amukan aku malam semalam. Sian membe aku kena dengar aku membebel. Kawan tu dah la tengah excited nak tengok vampire.

Heihh.. Malas dah aku nak cite pasal restoran tu lelebih. Yang penting, lepas ni, memang kensel la aku nak jadikan option kalau nak pilih tempat nak lepak makan. KENSEL!!

Kay bai. Sori ah aku amukan mmg lebih sket nak2 kalo bab makan. Tapi twilight bes woh! 
:D

5 comments:

Si DauN CeRi said...

bukan survive ye, service sebenarnya. haha


pathetic tak betulkan ayat sendiri kat komen? kahh

qlah said...

tengok2.. tak ajak qlah pun T_T

Si DauN CeRi said...

hehe qlah la duk jauh sangat.. :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

perghh..teruk gk eh restoran kt sana..

weiii...aku jelez ko dh tgk breaking down!! jelez plus2 weh banner robert peluk2 ngn si bella tu..

Si DauN CeRi said...

ngahaha... ape lg, g la tgk lekas..