Sunday, November 13, 2011

Ini adalah sebuah entri request

Salam..

Hape pesen tajuk entah aku ni. Macam tak cukup perkataan je aku rasa. Cuba lah teka brape kali aku tukar2 tajuk daripada tadi? Taip sket, backspace balik, taip lagi, backspace balik, taip, backspace, taip backspace.. Kesudahannya, jadilah satu tajuk yg macam ayat tak siap. Pffftttttt....

Memang betul pon ni entri request drpd hosmet aku, Cik Balqis.. ^_^

Aku ni bukan selalu nak dapat2 hadiah ni sume.. Dulu kecik2 ye lah boleh tahan selalu jugak muka aku naik pentas amik hadiah.. Tapi bila umur dah banyak ni, jarang sangat2 dah nak berhadiah bagai. Kalau takde special occasion, memang non hado lah jawabnye..

Tetibe ulangtahun aku tahun ni dapat hadiah pulak daripada hosmet2.. Apa lagi, memang terpacu lah kejakunan aku kan..

Aku tahu, mungkin engkorang kat luar sana, hadiah2 ni mungkin benda biasa je.. Tapi bagi aku, boleh kembang jugak montot bila dapat hadiah. Ekau ado??


Terima kasih kat Champ sebab belikan aku diari berkotak kaler hijau ni. Memang imej luaran diari ni nampak macam tak sesuai untuk umur aku. Ye, ye aku tahu tapi apa boleh buat....tahi kambing bulat... HAHAHA Champ yg ajar aku ayat tu, blame her!! Heh2
Tapi pape pon kan Champ, terima kasih woh belikan aku diari kaler hijau, kaler feveret aku tu.. :)
Dan kartun tu comel kowt. Tak salah kalau org yg comel mcm aku ni nak dapat benda comel2 ni.. *buat dah perasan syok sendiri*


Lepas tu, tiba-tiba je hosmet aku lagi sorang ni pulak hulur satu kotak berbalut. Pastu die cakap, "nah, hadiah besday kau". Aku pon memula blur lah, eh aku rasa birthday aku dah lama dah lepas tetibe dapat hadiah pulak kan. Rupa-rupanya hosmet2 aku tu diorang postpone hadiah besday aku.. Tak tahu la apa motif diorang sebenarnya. Ngahahaha
Terima kasih Nadiah. Mentang-mentang aku ada rupa pingu sket2, ko belikan aku frame gamba pingu yek.. Nasib baik comel. Hehe Oh ye, frame tu bukan ada dua tapi depan belakang die gamba lain lain. Hee


Hot tak kaler merah? Hehe Aku ni ekceli tak tahu pon pasal bnda alah ni. Yang aku tahu, Angry Bird ni sejenis game. Kan? Tapi kenapa die femes, I'm not really sure..
Tapi Balqis kata, takpe lah kalau aku tak tahu Angry Bird tu mcm mana yg penting kalau aku tengok diari tu aku ingat kat die.. Wulamak aii.. Sweet muit betul lah hosmet2 aku ni. Makin berumur ni, jadi makin sweet pulak eh..
Terima kasih, Kak Qis.. ^_^


Cayang Kak Qis ketat-ketat.. hikhik *bodek letewww*

Selesai jugak entri request ni.. Kay, papai semuaa~

Have a nice weekend!

8 comments:

Dhia BellamiZam said...

xpernah main angry bird ea??same la..cume cite baru festime main mngu lepas..hehe

Si DauN CeRi said...

hehe saya, main game tu pon x pernah..

Ct Aja said...

wau seronoknya dapat hadiah...hiihih

Si DauN CeRi said...

seronok2.. hee

aleen aiden said...

perghh!dah lame weh org xbagi adiah diari nih.hu3

♛ Azie Azra ♛ said...

huh. azie jer tak kasi! tape tape. tunggu ler insyaAllah. j.co pun blom blanje ni :P

Si DauN CeRi said...

@aleen; ko tak tulis diari lagi dah kot... aku smpi skang ada diari.. hehe

Si DauN CeRi said...

@azie azra; eh ini optional je la azie.. tak bg pon tape, tapi ye lah kan.. org kata, rezeki jgn ditolak, bala jgn dicari.. ihihi