Friday, November 25, 2011

Macam-macam pulak symptom yg timbul

Bulan Oktober dgn bulan November ni aku rasa macam-macam hal pulak.. Sana lenguh, sini terpeleot.. Lagi byk benda nak kena fikir, lagi mengada-ngada pulak badan aku ni aku rasa. Tapi mungkin jugak perasaan aku je kot. Stress ke agaknya.. Kalau stress kan, bole timbulkan simptom2 jugak kan?

Tapi aku ni memang... Stress je lebih.. Ahahaha

Bangun pagi tadi, rusuk kiri kanan pulak sakit. Bile tekan sakit, pastu bila gelak ngan ketawa pon terasa sakit sket. Kat mana silapnya ek?

Nak kata terlanggar pape time tidur, mcm takde sebarang kemungkinan je.. Takkan osteochondritis kot? Nafas oke je, tak rasa sakit pon time nafas. Sesak pon takde, demam pon tak.. Hurmmm.. Ke aku ni psikosomatik ni?? 

Hujan takde, ribut takde.. *apa entah kaitan hujan ngn ribut ngan cite aku*

Rumet aku dah tido, aku je yg belum shut down lagi. Bila aku tak tahu nak buat apa, membuntang pulak bijik mata ni. Bila aku nak stadi, bukan main lagi die punya ngantuk. Siap pedih-pedih mata bagai.. Amboi amboiiii... Ko main-main ngan aku ye, bijik-bijik mata sekalian?

Hummmm.... (tak tahu apa lagi nak taip)

Kay ah. Gudnite all~ Jangan tacing-tacing..

4 comments:

qlah said...

herm.. mybe tak tidur dengan betul kut..

take a rest dear ;D

visitme@FaTiN cOrNeR said...

ermmm...pembawak budak kot..hahahahaha..*aku mmg dr tak bertauliah..kikiki..

Si DauN CeRi said...

@fatim corner; nak bawakkan budak mana la pulak entah..

Chekgu Azrine said...

sis.. bulan nov mmg bulan sakit kot..akak pun sama gak rasanya.. huhu