Wednesday, November 2, 2011

Aku satu

Salam..

Ecewaaahhh.. Tajuk tak nak kalah! Konon cukup "cewek misterius" dah la tu. Bluekk

Bukan apa, lately ni aku sangat banyak bermain dengan emosi. Bukan emosi pak cik jual nasi goreng yg aku maksudkan. Tapi emosi diri aku sendiri.


Masa berputar...dan berputar...eh berputar ke bergerak ye? Ah lantak! Maksud aku, aku rasa mcm masa dah jauh sangat meninggalkan aku terkapai-kapai, macam lumba antara kura-kura dan arnab tu.. Aku bukan kura-kura, tapi nak ibaratkan situasi aku je nih..*gigih explain*

Aku rasa mcm aku agak terlambat decide aku nak jadi orang yg macam mana.

Rasa mcm aku dah terlepas masa yg sepatutnya.

Aku lupa yg apa yg aku buat, nanti utk kepentingan diri sendiri jugak, utk kebaikan diri sendiri jugak. Bukan setiap masa aku lupa, tapi kadang-kadang memang aku lupa.

Korang tak paham apa sbnanye maksud aku?

Hurrmm..takpe lah. Saja nak berfalsafah di kala suhu di jakarta mula jatuh kurang drpd 30 darjah celcius. Oh agak heaven jugak ye sbnanye. Dapat lah kipas kecik cap sekai kaler biru depan aku ni cuti sekali sekala. Kalau tidak, mmg haremm lah aku nak switch off melainkan aku keluar rumah. Keh keh keh

*Hujaaannn yg turunnn....bagaikan mutiara....*

3 comments:

hawiz said...

huhu,,,,xberapa fhm gak nih..pening2..huhu

Si DauN CeRi said...

hehe.. usah dikenang barang yg tak masuk xm... agagagaga~ thanks aa baca jugak walaupon tak paham..

yan_n.i.m said...

layann je laa en. ;)