Monday, November 7, 2011

Sekali-sekala nak camwhore. Problem?

Salam..

First of all, saya nak ambil kesempatan ni utk ucapkan salam idul adha kepada semua rakan dan taulan yg ada di luar sana.. Semoga kita mendapat barakahNya sempena hari raya kurban kali ni, dan harap2 kita semua dapat menghayati apa erti kurban..

Ehehe.. Sekali-sekala buat ucapan skema mcm ni, rasa mcm jadi Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga & Masyarakat pulak ye.. Ewah. Belum apa2 dah berangan nak jadi menteri, kan?

Entri sebelum ni aku ada cakap nak pergi joli2 sebab baru selesai blok 28 kan kan.. Jadi entri kali ni sesungguhnya memang entri gamba. Mungkin ada orang tak berkenan lagi tak kuasa nak layan gamba2 typical students hanging out with friends..jalan-jalan cari pasal.. Makanya, aku mention dulu awal2 supaya org tak berkeluh-kesah dgn entri ni..

Lagipun, blog ni aku anggap jugak sebagai wadah utk aku abadikan memori daun pisang aku..eh. =P


Sbnanye kitorang keluar nak celebrate birthday Mama (nama die lain, kitorang panggil die mama). Mama teringin nak makan Carl's Junior.. Dikarenakan dia birthday girl, maka kitorang pon on je lah.. Gamba atas tu, belah kanan Nani, belah kiri Champ.


Sesungguhnya aku merasa diriku semakin bolat seakan-akan seketul bakso sapi. Haaahh!!


Beratur kat depan pintu masuk mall. Asal bolehh je.. Oh ye. Mallnya bernama Central Park. Eh lama-lama duduk sini, aku rasa aku cakap pon dah macam jawa. Hehe


Kiri tu Mama, kanan tu Ekin. Struggle betul Ekin nak makan burger..


Muka bahagia je dapat makanan.


Turut serta juga, adik-adik batch 09..


"Lu langsi, lu mati!!", kata Nani.
"Azie tak kisahh....", balas Azie *kenyit mata kenyit mata*

Oke tetibe pe'el malas aku dah datang. Time-time free pon die datang, time-time tak berapa nak free pon die datang jugak. Apa benda entah yg die dengki sgt dengan aku. Aku ni bukannya banyak harta, berhutang dgn MARA lagi ada lah.. *tibe-tibe emo menonong-nonong*

Tapi khatam jugak satu perenggan kat atas. Haha

Kay, bai uol.. Thanks singgah ye.. Singgah aa lagik.. Hee

4 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

selamat ari raya weh..

syiookknye jejalan..~~

Si DauN CeRi said...

selamat hari raya atin..



jenjalan mmg bes kalu ada duit byk..hahaha

♛ Azie Azra ♛ said...

dialog tu lau abg long baca. gelak je die. hahahaha

budak penjara said...

oh mama pakai spek er??dh de bape org cucu tu??haha