Sunday, December 25, 2011

Hati sangat girang!

Kalau 3 januari tu takde PBL, dah lama aku panjangkan cuti krismas ni dengan izin diri sendiri. Oh...pandai jugak cekgu-cekgi UKRIDA ni ye. Pandai die buat PBL hari Selasa tu bior bebudak takde can nak memonteng. Takpe..takpe.. Nasib baik aku memang tak brape nak rajin memonteng walaupon kadang2 aku ponteng jugak sbnanye.. Ngahahahah *lagi mahu kantoikan diri sendiri ponteng kuliah..ceyt*

Bes woh balik umah. Nak2 sekarang ni semua ada kat umah. Ibu aku cuti sakit, so memang semua ada kat rumah. Dah lama kitorang tak berkumpul macam ni. Kalau ada special occasion baru la dapat nak berkumpul camni. Cerita nak gebang macamkan adik-beradik aku ada seploh je kan? Padahal 3 orang je..wakakaka

Aku rasa kalau aku boleh record aktiviti sepanjang cuti ni, aku nak record je sebab aku tak tahu la bole balik lagi ke tak lepas ni..wuwuwu Hari tu time balik Msia, kat epot aku balik ngan sorang akak batch 2006 ni. Die baru je angkat sumpah doktor sehari sebelum tu. Kira die balik msia sebagai seorang doktor la. Terjumpa akak tu kebetulan time check in, yg aku ni sbnanye tak perasan akak tu batch 2006 yg dah lulus jadi doktor. Rasa mcm mintak penampar jugak tanya kat die, "akak batch brape ye?". Aishh.. Maap la kak, saya ni jalan pandang bawah je..memang tak kenal orang. Hahaha =P

Kakak tu macam blur je kat epot sebab die kata dah 2 tahun die x balik Msia. Patutlahhh... Memang tak pelik lah kalau senior pon boleh jadi lupa2 jugak apa nak buat kat epot kalau nak balik Msia. 2 tahun tu bukan kejap oke.. Alangkan aku yg baru balik raya puasa hari tu pon rasa macam nak nangis guling-guling sebab homsik, apatah lagi kalau x dapat balik 2 tahun?

Baru je balik hari Khamis hari tu tetiba dah hari Ahad. Wuwuwu Knape cepat nau ni? Lambat-lambat sket pliss.. =(

No more homesick!

Eeewahhh.. Tagline bukan main. 

Okay kawan2, jangan tacing2 ye. 
Till then, buhbye!!

3 comments:

qlah said...

sabo ye... hihi

aleen aiden said...

bile baca part "adik bradik ada 3org je"

tapi ayat atas2 nak feel kemaen osem kan semua da berkumpul.haromm sungguh aku rase ketika nih!hu3

Si DauN CeRi said...

hahahaha... tercapai la tujuan aku maknanya kak lin! =P