Wednesday, December 14, 2011

Nak menyakai pon kena ada modal jugak

Woarghhhh!!!! Hari ni entah berapa ribu kalori entah aku dah ambik. Kat kampus gorengan (like tahu goreng, n benda2 digoreng yang sewaktu dengannya) 3 ketul. Plus kuah kacang yg lemak berkrim tu.. Lepas tu pkol 10 lebih tu makan pulak nasi sepinggan. Balik from kampus, lepak pulak kat 7 eleven. Mengopi buat kali kedua, cup medium pulak tu.. Tak nak ngalah amik yg small je, padahal kat kampus dah amik chocochino secawan. Lepas tu, balik rumah snickers satu bar.. Tadi dinner pecel ayam bakar plus nasi plus tahu tempe.. Ini macam ahli gizi pon bole serender nak consult aku nih. Bahahahaaaaa

Apesal ye hari ni aku makan susah sket nak rasa kenyang. Takde lah selalu sgt aku makan banyak begini. Ohhh sungguh tak meyakinkan statement yg aku buat ni. Kahhh!!!

Memang niat aku nak menyakai dekat blog hari ni sebab rasa syok pulak this week kuliah sampai pkol 11 je tiap hari.. Boleh balik rumah laju-laju dan tido dengan hebat. Bukan ke tido sebelum zohor tu sunat? Ekekeke

Btw, sejak 2 menjak ni kan, aku asek la replay video cover kat bawah ni. Agaknya kalau butang replay tu boleh bercakap, mesti aku dah kena sembur sebab asek tekan die bertubi-tubi. Tak bley tahan woh, bes la alyssa ngan shane ngan diego ni buat cover lagu Pumped Up Kicks ni. Apa lagi, sile la layan..


Comel tak yg pakai baju kaler salmon yg paling kiri tu? Suara die pon sedap.. Cair pulak mak.. Uhuk huk huk

Hari ni dapat keja sekolah forensik lagi.. Memang kelas kan dokter2 forensik kitorang? Boleh kira dengan jari je lecturer yg kasi keja sekolah kat students kat kampus aku tu.. Ngahaha *maksud tersirat*

Kay korang, bai. Jangan tacing-tacing..

2 comments:

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

haha., tak boleh belah. btw, skang i'm addicted dekat lagu holes inside by joe brooks, the boys by girls generation and love you like a love song by selena gomez

Si DauN CeRi said...

tau lagu selena gomez tu je...heee pehni ley try cari plak lagu2 tu.. thanks though~