Wednesday, December 7, 2011

Tarik nafas dalam-dalam..

Stok nescafe aku dah habis pulak nampaknya. Siang tadi dah rembat hosmet aku punya satu sachet. Kalau mintak lagi sekali, ape pulak hosmet aku kata karang. Ingat die kedai kopi agaknya? Har har har Aku gurau je, Champ.

Aku ada kopi lain, tapi bukan nescafe la. Cap ape entah tak ingat plak.

Sebenarnya minggu ni minggu ujian.

Kalau minggu tak ujian, takde pulak angin nak update blog. Time2 kena fokus mcm skang ni pulak yg bukan main bersusun aktiviti ape aku nak buat. Ni sindrom la niii... Sindrom malas nak baca buku. Heishh.. Bapak gua tak ajar benda2 ni semua.

Kesiann.... Kesiann Nani dapat rumet saiko mcm aku ni. Nasib memasing kan nak buat mcm mana. Kahh!!


Teringinnya nak dengar bunyi air terjun jatuh.. Teringin nak duduk kat tempat yg persekitaran mcm dalam cite Twilight tu.. Cantik kan? Tenang je.. Hurrmmm...

Ni dah lain dah ni.. Nampak tak kesinambungan bunyi air terjun dgn cite Twilight? Takde kan? Ni sah la ni aku rasa nak g tdoq pastu mimpi pergi melancong kat Canada. Kena stop nih.

Kay ah. Sori entri malam ni takde motif.

Papai. Jangan tacing-tacing~

=)

4 comments:

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

haha.. entry yang agak pelik.

visitme@FaTiN cOrNeR said...

aik..demam breaking dawn xabes lg ke..hihihi..

Si DauN CeRi said...

pelik...memang pelik.. haha

Si DauN CeRi said...

dah selesai dah demam nya.. heh