Wednesday, July 13, 2011

Perasan busy..

Salam hormat.

Ewahhh.. Sekali-sekala aku nak perasan jd pembaca berita memang takde salah kan. Balik umah..campak semua benda yg patut.. Pehtu layan lagu Elyana yg bertajuk "Tak Tercapai Akalmu". Terbayang aku buat persembahan kat kenduri kawen ala2 Elyana masa Juara Lagu tu, berkaki ayam.

Minggu ni memang aku kategorikan dgn minggu yg sibuk. Dengan esaimen PBL, nak sediakan slide presentation, mana nak xm nya minggu lepas yg membuatkan aku kelam-kabut nak tengok PBL pulak.. Esok pepagi lagi dah nak kena pergi PUSKESMAS, yakni Pusat Kesehatan Masyarakat.. Nak pergi stalk patients kat sana.. Muahaha.. Nak kumpul maklumat sebenarnya.. Sebab kena buat report.. Tu namanya busy ke perasan busy ke...atau pun buat-buat busy eh?

Jadi petang ni aku rasa bersyukur la sebab boleh balik rumah sebelum pukul 4 petang (eleh. bukannya tiap hari balik pukul 4 ponnnnnn..) dan bole rilek2 jap sebelum aku kena fikir mana pergi lampu suluh kecik aku. Sebab aku mungkin akan guna lampu tu esok. Bukan nak masuk gua cari sarang burung layang-layang ye.. No no no.. Nak suluh mana2 bagian yg perlu disuluh sekiranya pemeriksaan fizik diperlukan. Maka aku pon curik la kejap masa ni utk belek2 apa yg patut kat blog ni.. Rindunya nak post entri banyak2.. wuwuwu Eh macam lah banyak benau entri aku kan? Hahaha

Buat masa ni, memang aku akan banyak tulis cerita life aku yg bosan ni sebab aku terlalu bosan sampai takde idea nak post entri yg ohsem. Tapi aku nak tinggalkan anda-anda semua dengan sebuah video yg "anyonyonyooooo tomey tomeynyaaaaaaaaaaa!!!!". Zaaassss~


Kalau boleh bela la sekor anak rimau.. Siryes aku nak. Comel gilaaa.. Tapi bile dah pandai makan ayam tu aku nak pass kat zoo laa.. Haha Mana tau kowt harimau tu teringin nak rasa daging aku pulak instead of ayam kan.. Puas pulak aku nak menjawabnya kang.

Korang plis la cakap tiger cubs adalah suatu kecomelan yg tak terhingga!

Have a nice day, everyone! Terima kasih sebab singgah baca blog saya.. :)

7 comments:

EZAN IDMA said...

bhaye ni nak harimau hehe. have a nice day too :)

ZIEMA said...

wah comel! tapi kalau dia gigit cmne??? wargh!

LynN LoLa~~ said...

kiyutnyee anak rimau ni! ahax. manje kededek!

adan said...

yer.. kecik2 comel.. besar nanti makan tuannya.. nak rasa cuba ar pelihara rimau.. nak tahu gak pengalaman awak nanti.. ahaha ada bran?

Qamaruls said...

saye minat elyana!!
semua lagu die saye ade!! siyes!! hahaha

Qamaruls said...

saye minat elyana!!
semua lagu die saye ade!! siyes!! hahaha

Si DauN CeRi said...

@kak ezan idma; tehehe.. cute sgt lah.. :)


@ ziema; kalau baby lagi die gigit tak sakit kowt.. hehe


@ lynn lola; kiut miut gitewww.. kekeke


@adan; kalau boleh, memang sy nak amik peluang tu.. kalau time baby, harimau tu mesti innocent je kan.. ha3


@qamarul; sampai dua kali awk post nih. ye ye sy percaya awk minat elyana.. lagu dan suara die bes. saya suke. hee