Sunday, April 29, 2012

I love Cimorelli sisters!

Pernah dengar Cimorelli the band? Hehe Aku dah lama minat diorang ni. Cimorelli ni sbnanye terdiri daripada 6 adik-beradik perempuan yg asalnya selalu post video cover acapella kat youtube. Makin lama diorang makin femes dan dapat views berjuta-juta dan sekarang they all dah ada studio dan dah release their original song dah pon. Ce try search Cimorelli Million Bucks kat utube, tak rugi kalo tengok. Sebab lagu tu memang bes!

Bawah ni aku kasi example lah (cieeewahhh example bagaii) video diorang, cover lagu first Justin Bieber's artist yg nama Carly Rae Jepsen tu, "Call Me Maybe". Layan aa sampai habis. Huuu


Kalau dulu diorang selalu post video style acapella, tapi sekarang banyak music video diorang dah rekod dulu baru diorang buat video klip. Tapi pape pon, aku mmg minat betul kat Cimorelli sisters nih. Suka suka sukaaa

Kalau aku tengah stress ke, tengah serabut kepala otak ke, memang aku cari lah video2 cimorelli. Bila aku tengok gelagat diorang adik-beradik je kan, rasa happy sket. Nak cari pasal dgn adik-adik sendiri, memasing jauh-jauh pulak tu kan.. Haha

Setahu aku, keluarga Cimorelli ni mmg musical pon sebab mak diorang tu cegu muzik. No wonder lah anak-anak die mmg suka muzik. Plus, masing-masing memang talented dan ada kelebihan masing-masing. Yg nama Amy dgn Lisa tu bley main instruments, yg lain pon boleh jugak aku rasa.. Tak habis kaji lagi nampaknya. Ha3 Adik-beradik diorang ada 9 kalau tak silap, lagi 3 tu lelaki.. Ada jugak diorang post video adik-adik diorang yg lelaki tapi jarang la..

Kalau diorang nyanyi acapella live pon mmg besss.. Meremang bulu roma aku. Huhu

Layannnn~

2 comments:

Anonymous said...

mereka ada 11 adik beradiklah...dan kesemua org dlm ahli keluarga diorang main instrument.mereke bukan sahaja talented tapi diorang tak macam org putih yg kita tahu..mereka tidak menguna perkataan kesat dan diorang nak save their fist kiss untuk hari wedding diorang..diorang merupakan role model yg sesuai utk remaja skrg ...Lisa selalu beri advise yg mendalam dan positive ahhhh sorry i've tried my best to write thhese in BM muahahaha

Si DauN CeRi said...

i can tell that u really studied about cimorelli siblings! hew2
aah memang diorang talented sangat22