Monday, April 6, 2015

CPUV after several months since the last one

Ohok ohokkk

Kemain rajin nampak kemas blog, tuan tanah oi?
*sindir diri sendiri*

Cerita psl CPUV ni, ekceli aku sblom ni x paham apa pon pasal CPUV. Baru taon lepas aku amek tau pasal CPUV. Tu pon accidentally ter-found out pasal CPUV ni. Padahal menepek ads Nuffnang dah dari tahun 2010 dulu.

Trafik belog ni tak tinggi mana pon. Tu pasal la jarang gilos dapat CPUV. Advertisers mesti la pilih belog yg trafik tinggi nak letak ads diorang.

So aku pon chillex2 je la. Kalau ada syukurrr dgn harapan lama2 la kau berkempen kat situ ya. Hihi

Kalau takde ya sudaahh.. Aku berblog pon sebab aku suka menceceh. Lagipun, aku kenal blog dulu baru kenal Nuffnang. :)

Tapi hari ni pulak ternampak ada 2 CPUV on going. Tak banyak pon, dua je oke. Last time aku dapat CPUV pon satu je.

Pape pon alhamdulillah la.. Lelama lah ya die duk situ.

Thank you Nuffnang and advertisers.

Korang mesti berderet-deret CPUV kan? Besnyaaaaa

2 comments:

Mama Idlan Irsyad said...

tahniah... ala..saya dl pun susah nak dapat.. tp lepas update survey kt nuffnang tu alhamdulillah la.. deret2.. tapi cpuv jer byk.. entry xde hampeh la jgk kan..hehe.. moga pasni makin rajin update blog..

ima salsuzaima said...

wah..pasni boleh la tambah entri lagi..untung2 cpuv bertambah.hehe