Sunday, April 12, 2015

Tak Jual Lagi Cotton Jepun Taw

Apa daa nak taip jepun tadi tertaip jempun. Ahakhakhak Nasib baik aku rajin nak backspace tadi. Kalau tak sampai tahun depan tajuk entri ni tulis cotton jempun. Jempun pon jempunn laahh

Memula aku malas gak nak update notice kat entri2 lama pasal cotton tu. Tapi aku tengok dua entri pasal cotton tu nak 1k jugak view memasing. Ramai jugak orang cari cotton jepun ni rupanya. 

Setakat view kat belog ni takde benda la sangat pon sbnanye. Cumanya lately mcm ramai pulak yg whatsapp n sms aku, ada yg call lagi tanya pasal cotton Jepun tu. Padahal dah gtau rasanya no call, still jugak ada yg call ya. Aku pon pergi angkat sape suruh. Hahaha

Yg sms berkali-kali tanya soklan yg sama pon ada. Rasanya berkali-kali jugak aku duk explain ngan die. Tapi takpe la hiburan masa lapang. Kakaka

Hurrmm Last2 aku merajinkan jugak la jari jemari aku utk update notis kat entri2 lama dan mewar-warkan (betul ke eja perkataan ni) dalam entri ni bahawasanya aku dah drop out dropship cotton tu atas sebab2 tertentu ya.

Tapi korang still bole beli kain cotton jepun tu through Facebook page: 
Klik link ni  >>>>> COTTON KEKABOO

Hah kat situ ada la bole tengok gamba details stok cotton terbaru. Deal terus ngan tauke, nak beli borong ke nak beli semeter je ke sume bole direct ngan tauke die, okies?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Oke ah cite benda lain plak.

Ni ex-classmate aku dulu.

Hoih membohong tak agak. Haha Of kos la bukan ex-classmate akuuu. Ex-classmate aku takdo doo set2 yg rupawan lagi jelitawan sebegini rupaaaa.

Mana nak jumpa laki pakai lip balm pergi kelas weh. Laki Korea je kompiden sambil tunggu lampu merah dalam kereta tenyeh lip balm taw. Tapi kalau meleis yg buat camtu gerenti pelik ah. Tak sesuai oke muka jawa selet lip balm. Mcm something wrong somewhere jek.

Aku dulu bangsa tak reti tengok Korea jugak. Pada aku korean guys ni mcm terlalu jambu yg mcm tak masuk akal. Kira aku tak tau tang mana kelelakian diorang tu. Semua nampak mcm pompuan je. So kalau ada org yg cakap Korea ntah apa2 tak minat la bla bla bla it's okay aku totally understand you sebab sblom ni I was one of y'all.

Tapi sekarang aku dah berubah. Minat la jugak sket sket. Well, people change bebeh.



Aku la yg rekod video diorang berlatih ni. Tak percaya sudah. Muahahaha

2 comments:

Wonder Woman said...

Inpiniteu!!

Teringat menggilai dorang waktu awal-awal debut. Dashi dorawa! Haha. Woo hyun!

Si DauN CeRi said...

macam comel pulak kte tgk diorg. hahah terus terminat. hmmmphhhh