Friday, September 23, 2011

Errr... Susahnya nak buat tajuk kalau entri takde motif, kan?

Salam aleik..

Puhh puh puhhh!!! *bunyi orang tiup-tiup habuk, bukan tiup trompet*

Berhabuk lagi berdebu sudah blog nih. Dah la trafik memang sedia rendah, bertambah rendah lagi menjunam-junam dibuatnya bila tak berhupdate. Duduk dekat dengan kawasan kilang memang macam ni, dia punya debu tu boleh kumpul buat bantal. Haaaa haaaarrrr har. Ada paham?? Tak paham??? Ayah aku kata, american joke memang susah orang nak paham. =P

Uwaaaa terus homsik bila sebut pasal ayah. *wuuuuuuu sob sobs cik cik aaaaa*

Ekceli kan, aku exam semalam. Padahal baru masuk minggu kedua start kuliah. Dah exam kan.. Pape pon, alhamdulillah la dah selamat semua.. tak kelam-kabut macam sebelum2 ni. Soalan ada 85, masa diberi 85 minit. Satu soalan, satu minit. Semua objektif.. Tak boleh nak bayang aa kalau soalan bentuk subjektif. Huhu

Eh kenapa mesti tulis "huhu" kat belakang ayat eh? Sebenarnya aku tak paham pon apa maksud "huhu", n kenapa orang suka tulis "huhu". Tapi nak ikut trend punya pasal, aku guna jugak lah perkataan "huhu" tu. Takde lah nampak kampung sangat. Hahaha Orang kampung jugak yang kena kan??? Memang lah agak cibai jugak. Padahal aku orang kampung jugak asalnya.

HIDUP ORANG KAMPUNG!!!!!! GYEAHHH...

Motif nak buat drama kat sini?? Heh. Aku pon x tahu..

Gamba berkenaan tentang infusion, google mari..

Tadi aku belajar cara-cara nak suntik orang ngan cara-cara nak pasang infus. Infusion eh bahasa inggeris dia?? Maklumlah mek Jekartahh kannn..

Tapi bukan cucuk kat orang la, cucuk kat patung je. Punyalah masaelah nak mencari tang mana pembuluh darah (siryes aku tak berani nak tulis nama pembuluh darah tu, sure kena gelak ngan student yg blaja dalam BI) kat patung ni. Nasib baik aku tak juling tadi. First time kowt.. Mintak2 nanti oke lah kan..

Kalaulah aku ada dummy sendiri kat rumah, kan senang sket nak berlatih? Nak cucuk tangan hosmet, ada yg bilik aku kena bom sat agi. Nak cucuk tangan kucing hosmet aku pulak, bulu dia tebal sangat.. Hurmmm

........................................... (Takde idea dah nak mencece~)

5 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

aku pn org kg..ngehehe..

weh blaja cucuk betol2 tau...nnt mn tau satu hari ko kena cucuk aku ke..ak udah ler penakut jmpa dktr..hehe

qlah said...

yeah ! doktor ceri nak cucuk qlah . doktor cucuk lah kite . kite tak takut pun . kita kuad taw.. =_='

adan said...

??? nak komen apa er? okay2.. sebab apa kena tulis huhu kat belakang.. hanya kerana untuk memanjangkan text kot.. haha..

Chekgu Azrine said...

sis..u ni kelakar la.. hehehe

kelakar2 pun DR to be..

semutjerawat said...

pikir 10x, bru igt, pembuluh darah tuh adalah blood vessel .. hikss