Thursday, September 15, 2011

Oh bibik cepatlah pulang ke Jakarta..sob sob

Salam..

Agak-agak ada ke org bengkek dengan aku sbb takde hupdate ek? Ek? Ohhh soklan pesen apa aku tanya nih? Soklan perasan-perasan mungkin..

Of kos la aku cilok gamba kat google.

Siryes bes woh pakai selipar jamban toilet. Aku nijam memang feveret aku sarung selipar jepit ni ke hulu ke hilir. Tinggal lagi kat dalam kampus kena pakai kasut kan.. Kalau tak memang dah lama aku sarung selipar jepit ni je..

Pakai wedges lagi selesa daripada pakai high heels? Sebenarnya........ kalau nak betul betul betul (penegasan yg ekstrim taw sampai 3 kali ulang) selesa, selipar jepit ni lah jawapannya. Tak tahu lah kalau ada orang yg lebih selesa pakai capal ke pakai terompah ke pulak kan..

Dulu aku kecik-kecik, terompah tu untuk buat jalan-jalan taw. Jangan main-main. Ingat untuk guna kat toilet mesjid je ke?? Aku dah buktikan yg terompah tu fashionable jugak sebenarnya. 

Ada jugak ke yg tak pernah tengok terompah tu mcm mana ghope?? Meh la aku kasi gambaran sket..

Siryes woh aku jumpa gamba ni kat google.

Aku cukup tak berkenan kalau terompah-terompah free untuk guna dalam toilet tu pasangan die tak sama saiz. Sebelah besar, sebelah kecik. Dah la benda alah tu kalau tak biasa pakai, kita akan rasa x stabil. Ini pulak sebelah lain, sebelah lain saiz. Dia punya terghenjot-ghenjot tu boleh kacau-bilau jugak mood aku dibuatnya.

Lagi pulak kalau plestik tempat nak sarung kaki tu dah terkoyak. Mana kaki kau terbolos-bolosnya, nak stabilkan diri lagi. Macam kena dera dengan mak tiri je aku rasa..

Benda apa entah aku mengarut. Hahaha

Nyamuk banyak ah skang. Obat nyamuk dah pasang dah. Ke darah aku yg semakin manis? Tapi nak kata bertunang, belum pulak. Wakakakakakakakkk (lawak apa aku buat ni??)

6 comments:

vampire and his lady said...

haha.. kelakar! pasal selipar tu memang kelakar habisan@

aleen aiden said...

jadah slipar jepit.aku baru ni dgr ade istilah slipar jepit.hahah

Si DauN CeRi said...

@vampire aka nazrul; huahuahaha merepek meraban memang macam tu..


@aleen aiden; itu la i tell you. heh2

LynN LoLa~~ said...

hehe lynn suke pakai wedges okay! lagi best dari heels. nak lari2 pon boleh. tp salu pakai heels pon lynn lari jugak. haha. ahaa sekarang ni lynn tgok, ade je org jual terompah. yg lawa2 laa tok g jalan2. hehe. selese plak tuh!

qlah said...

SALAM .

lama tak menjeguk T_T

moga kmau baik2 shja ;D

#HIKHIK . BOLEH PULAK MACAM TU KAN .

Si DauN CeRi said...

@lynn; betul ke ada jual terompah fesyen2 skang? sy tak pnah jumpa lagi tu lynn.. bley la usha2.. hihi


@qlah; mekasey datang.. datang la lagi :D