Thursday, September 29, 2011

Memang outdated pon, tapi tak kisah la yg penting bes!!!

Salam.

Hape benda kan yg bes sangat gamaknya aku ni kan kan? Huaaaahahaha

Ekceli tadi aku gi layan cite X-Men ngan hosmet aku. Aku tengok date kat google tulis June 2011, skang dah bulan 9 tapi lantak lah. Puas hati woh!!

Bes bes bes.

Gamba macam tak brape nak bes kan? Aaaa kena la tengok baru tau bes ke tak..

Ahaha padahal orang lain agaknya dah lama dah tengok cite ni. Aku je yg baru nak terhantuk lagi nak terngadah-ngadah. Oh crap! Cipta peribahasa sendiri mengikut nafsu memang hampeh hasilnya.. Siryes tak ohsem.

Weiii.. Kalau korang dah tengok cite ni pon kan, tengok la lagi sekali demi aku.. Plis plis plissssss.. *saja buat drama*

Tetiba terjumpa poster yg lebih menarik. Haha Takde keje kan aku?

Cite ni macam ada kesinambungan dengan X-Men yg first dulu. Nak cite kat sini memang tak la kan. Alangkan nak copy paste pon aku malas, apatah lagi nak buat karangan sinopsis pulak kan? Hehs..

Sama macam Final Destination 5. Ada kesinambungan dengan Final Destination yg first dulu.. Tapi aku tak tengok yg Final Destination 1 tu.. Kawan aku yg bagitahu, aku buat siaran ulangan je. =P

Huaaaarrggghhhhhh~~~~ *yawn yawn yawn*

Oke dah ngantuk. Selamat tidur semuaaaa!!!

4 comments:

aleen aiden said...

hahah.xyah nk dramat sgt!
mcm aku,tggu johny english kuar dr bulan 5 6 mcm tu lah.sbb tengok iklan die awl2 da kuar.skali da tengok,hamek kau.pegi tgk kat wyg skali lg.keh3

qlah said...

qlah ketinggalan . hikhik .


p/s: tido cuci kaki dulu taw ;D

Si DauN CeRi said...

@aleen aiden; woah. sampai 2 kali ke masuk wayang utk cite yg sama?? oke aku tak pnah lagi.. u're the winner. heh2


@qlah; tengokla tengokla cite ni kay.. :D

vampire and his lady said...

best kan! cerita ni.