Saturday, September 3, 2011

Trafik blog yg macam "hidup segan mati tak mau"..

Salam n selamat hari raya

Dulu memula aku berblog kan kan, aku boleh hadap blog berjam-jam...blogwalking tak hengat.. Punya la gigih aku menyinggah 'rumah' orang sana sini. Biasalah first timer..

Tapi nijam, aku sering mengalami emotional disturbance. *agak2 ada kaitan tak??*

Plus, aku selalu paranoid dgn sekeliling aku.. Selalu rasa tak selamat.

Aku harap aku takde lah sampai jadi gila.

Kalau jadi gila sebab terlalu pandai dan genius ke...bermaruah lah sikit. Tapi kalau aku jadi gila sebab aku memang gila, tu maknanya aku memang kena apply masuk tanjung rambutan la. Ingat boarding school je ke kena apply2, nak masuk sepital sakit jiwa pon kena apply woh. 

Oke tipu.

Itu hari kan, aku baru beli 2 bijik eyeliner (ape eh penjodoh bilangan utk eyeliner??). Ingat nak buat review sket, saja ngada2 nak share. Padahal bukannya reti sangat pon bab2 review ni. Tapi aku suka sebab bole taip panjang2. Boleh? 

Merepek meraban je aku neh. Dah la, aku nak gi bukak tudung saji (memang takde harapan la nak slim macam Angelina Jolie).

Bai.

3 comments:

IMANSHAH said...

selamat hari laya woo

visitme@FaTiN cOrNeR said...

salam aidilfitri..

amcm beraya kt mesia?? best x?

Si DauN CeRi said...

@imanshah; selamat hari rayaaa

@fatin; salam, mestilah syokkkk..espesyeli tang makan. hihi