Wednesday, October 26, 2011

Dapat voucher dari Nuffnang larrhhh!!

Salam aleik..

Nak jugak aku letak tanda seru kat tajuk, kan? Memang la dasar gelojoh. Btw, tadi aku cek Nuffnang sekali ada satu ikon tambahan kat kotak biru tu. Ikon tu tulis Chatime Publika. Dengan keterujaan berganda aku pon klik lah ikon tu. Rupa-rupanya dapat voucher Chatime @ Eat Food Village Publika. First time jugak dengar tempat ni, tapi tengok venue macam menarik je.. Halamakkk..pasal apa aku tak cuti ah sekarang ni?? Cis.


Wuwuwu.. Siryes menarik lagi tertarik. Aku baca tadi Nuffnang nak buat bonding session tapi die akan invite 25 blogger bertuah saja. Siapa nak kena isi form yg die ada sediakan kat website Nuffnang (setelah log in). Ha apa lagi, siapa yg rasa2 die ada dapat voucher ni, pergi la isi form tu cepat2.. Mana tau tuah mengena, dapat attend bonding session tu.. Bley le feeling2 retis.. Agagaga

Macam bes kan tempat die?? Sila cakap bes.

Date: 5 November 2011
Time: 3.00pm – 5.00pm
Venue: Chatime @ Eat Food village, Publika, Solaris Dutamas

Walaupon aku tak pat nak guna voucher ni (sangat berat oke nak tulis ayat ni..ekstrim tak?).. tapi terima kasih ye Nuffnang, selaku blogger picisan, aku rasa bangga woh dapat voucher ni. Oh agak over di situ. =D

Terima kasih, terima kasih.

6 comments:

yanasa said...

tahniah yowwwwww dpt voucher tuh even tak pat pegi. oh sila bangge ye.! hehe

Si DauN CeRi said...

memang tengah kembang mekar bak melati harum mewangi ni.. kikiki

Ika Maknae said...

Hehe kite pun dapat.. tapi apelah nasib dok kat perantauan T.T

Si DauN CeRi said...

@ika; yeayy~~ tapi tu la tak dapat guna.. sayang kan? :(

adan said...

wow.. klu dapat voucher pizza lagi best kot.. wlupun tuan blog xpegi.. tp harus bangga gak.. sbb dapat voucher..

aleen aiden said...

jeles.


mencik2!