Friday, October 7, 2011

Pssttt.... exam dah habis~

Salam..

Muehehe..... *menyeringai. kalau engkorang tengok mesti bulu roma meremang. haha*

Hurmmm... Memang lah lega dah habis ujian. Tapi jadual kuliah next week utk blok 28 dah dapat dah. Ye. Sejurus selepas bangun dari kerusi, terus pergi ambik kertas jadual blok baru yg pack tak reti nak agak-agak.

Kelas full dari pukul 7.30 sampai 4.00 petang. Full yaaa... Means, waktu recess pon dia buat kelas jugak. Memang tersangatlah great nya.

Ini namanya mental harassment ni. Tapi takpa....takpaaaa.... Bagi can la sket kat dia nak buli aku kan.. Heh heh.

Niagara Falls, Ontario.

Aaaaaaa... Bes kan, cantik kan air terjun Niagara tu? Punya la besar. Kalaulah dapat pergi sendiri..alangkah bes nya.

Dari pembacaan aku, Niagara Falls ni merupakan sempadan Ontario dengan U.S state of New York.. Ontario tu kat Canada.. Entah betul entah tidak, tapi aku tulis balik je apa aku baca tadi. Maklumlah, orang buta geografi (bak kata ayah aku..haha) mcm aku ni, nak harapkan menghafal peta tu idak le kann.. Absorb je laa apa yg aku jumpa.. Kalau salah, tolong le betulkan ye.. *mood mak nenek*

Victoria Falls, South Africa.

Cantik taakkkk??? Cantik kannnnn... Huhuhuhh *gosok-gosok tangan kengkonon terasa udara sejuk kat Victoria Falls*


Haaa yg atas ni jgn x kenal pulak ye.. Bukan kat Mumbai maupun London. Tapi kat Hilir City. 

Tau tak Hilir City tu kat mana?? Haha

Hilir City tu Bandar Hilir laaa.. Kat Melaka.. Aku kan orang Melaka.. Keh kehs.

Eh aku ni berhajat nak jadi Menteri Pelancongan ke apa nih kan?? Dah la, wa nak pergi picit jerawat. 

Kay bai.

7 comments:

Qamaruls said...

hilir city - bandar hilir, melaka ekk? haha

newcastle tau tak katne??.
..
..
..
..
.. kat kelantan, khota baru.

qlah said...

dah hbis exam ye ceeri ? jom.. join qlah makan meggi ~

Si DauN CeRi said...

hahaha... tau tauuu. golden land pon sy tahu. pasir mas. kat kelantan jugak. ahaha

Si DauN CeRi said...

@qlah; maggi??? wuwuwwuuu nasib baik stok masih ada~

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

baru pergi melaka hari tu. UTeM! haha.

budak penjara said...

cantik pemandangan,cantik pengalaman

Si DauN CeRi said...

@nazrul dot dot dot; utem? ohh dekat je ngn tmpt saya.. hhaha


@budak penjara; memang cantekkkkkk