Thursday, April 7, 2011

Cuti datang lagiiiii...!!!

Assalamualaikum..

Aku mintak sgt kat korang.. Plisss la.. Pliss la baca tajuk entri ni dgn nada iklan Tora yg waktu kite kecik2 dulu tuu.. "TORA DATANG LAGIIIIIIII!!!". Hehe Tak payah la tanya jadah ape kene baca tajuk mcm tu. Sebab aku rasa pathetitic pulak bile aku sorang yg baca tajuk tu mcm iklan Tora. Ada sapa2 rindu aku tak? Ada tak ada tak? Takde ke?? Huh. Memang hidup aku pathetic eh?

Har har har.. Ape pesen punye muqadimah entah aku ni. Macam biasa la kan. Aku kalau tak mengarut memang tak sah. Mau tiga kali lafaz.. (ape hal pulak main lafaz2 ni kan?). Oke sori2. Aku excited nii pasal baru abis xm.. Alhamdulillah selesai jugak blok 23 ni.. :D Biasalah meroyan sket.. Senang hati sangat pon meroyan, susah hati pon meroyan.. Meghoyan aje laaa..

Cut the crap!!


Yaaaaaaa... Kat Malaysia pon dah ada drag queen ekk? Apa nak jadi la skang ni.. Dulu kalau dok baca kat paper Thailand ade buat pertandingan ratu cantik pondan tu punye la rasa jijik menyampah, meluat.. semua ada. La ni tengok2 Malaysia pon dah ada pertandingan ratu bapok.. Pa ceghita ni oiii.. Aku tau pasal pertandingan ni sbnanye kat blog Cik Epal yg gojes.. 

Memula baca entri die tu aku tengok gamba dulu.. Huii mak oiii siapa la yg cantik2 ni kan.. Sekali pandang memang mcm pompuan.. Tapi tengok lagi sekali, nampak dah tang mana keras muka depa ni.. Tengok pulak video.. Suagha kasaq daa.. Lahhh org jantan rupanya!!

Ekceli aku speechless bile tgk video kat bawah ni..

Korang terkejut mcm aku terkejut tak? Ke aku sorang je yang terkejut kat sini? *Dangggg*

4 comments:

Razni Anuar Razali said...

kalau tgk dari muka mmg cun.. klau jumpa pn mesti rsa nk ngorat.. tp dah dgr suara... fail..!!

hahah... eeii.. geli...

Si DauN CeRi said...

@razni anuar; hahaha.. tau xpe, sy pnah jmpe pompuan seksi sangat kat kl time tu ngan ibu n makcik2 sedara.. sekali tgk tang muka.. mak oiiiii pondan rupanya!! haha

l.a.d.y.b.o.s.s said...

sama la..masa study kt Kl dlu penah jmpa pmpuan lawa gila lalu kt tepi kedi mkn..skali bla dia pnggil membe die..mak aii,terkezut dengor suara..haha..tp siyes,mmg lawa dr pmpuan asli..adoii dumia akhir zaman..

Si DauN CeRi said...

@ladyboss; tu la.. sy pnah jmpe satu mak nyah ni tgh beli underwear kat ladies py tempat.. selamba badak je.. hish. x reti malu dah depa ni..