Monday, May 9, 2011

Contest Gamba Desktop Lappy!

Assalamualaikum..



Bes lah lagu kat blog die.. Rasa nak terhantuk-hantuk dah kepala aku ni kat meja Naruto aku ni sebab duk angguk2 kepala ikut rentak lagu.. Hehe Pergi lah blog die kay.. Nama owner ialah Arcma Baharin, link adelah yg bertaip dgn caps lock di atas ye.. Dan terima kasih la kat Cik Filzah atas tag contest ni.. Jadi dah nama pon contest wallpaper lappy kan, kene ah tauk gamba desktop.. Alamak..ekceli aku agak keseganan sket nak tunjuk pasal ianya tak menarik.. Tapi layankan aje laaaa.. hahaha

Alaaaa gamba kecik sgt lah pulak.. Klik gamba utk tumbesaran jitu.

Tutup mukaaaaa tutup mukaaa.. Hahaha It's just some cherries and ice cubes. Mungkin masa aku search wallpaper tu aku tgh haus kowt.. Teringin je tekak nak minum air manis yg sejuk.. Dan-dan terbayang ais dgn ceri.. Oke aku tipu.. Sebenarnya aku pon x tahu-menahu pon knape mesti ais dgn buah ceri.. Hanya suatu imaginasi dan idea yg dtg tiba-tiba ya.. =P

Jumpa kat mana? Jumpa kat google je pon.. Oke deh.. Sekarang kena main tag tag orang pulak kan.. Die nak 2 orang.. Aku tak tau aa nak tag sapa nii..


Muehehe.. Jangan la rasa tak bes pulak kena tag.. Tag je ni.. Bebas nak join ke idak.. Kita kan duk kat negara demokrasi.. Haha Aku dah mengarut lah ni. Oke bai.

12 comments:

zacky ~786~ said...

waaa.. menarik .~

qlah said...

salam .
thanks ye ceri sebab tag ^^,

qlah hargai .

*qlah tak join ye sebab ni gune lappy kwn ;)

p/s: salam perkenalan .

Si DauN CeRi said...

@zacky; ape yg menarik tu? contest ke wallpaper sy ekk? hahaha

Si DauN CeRi said...

@qlah; salam perkenalan jugak.. tape2.. tade masalah.. happy blogging ye qlah.. mekasey singgah sini.. :)

..gugu.. said...

UNIK LAHHH..

tq join ye ;p

FeeL da MorE said...

imaginasi memecut laju tuh =)

Si DauN CeRi said...

@gugu; mekasey tuan punya contest.. hehehe

Si DauN CeRi said...

@feel; laju la jugak.. mcm nak lrt nuh.. hahaha

aleen aiden said...

perghh!yerliuq weh tengok gambor ceri n ice d tengahari yg hening neh!haishh

Si DauN CeRi said...

@aleen aiden; tgh hari hening ke cik alin? bukan tgh hari yg terik ke? haha abaikan..yg ptg kita enjoyyyy.. hahaha

Inche Vampire said...

nak masuk2 ! nak masuk! hehe..

Si DauN CeRi said...

@vampire; silakan silakan.. sebelum terlambat.. hehe