Sunday, May 1, 2011

Distracted, miserable.

Salam..

My life's getting miserable lately. Otak melayang, minda tak fokus, hati serabut, jiwa tak tenang. Tapi makan kenyang je.. Kalau tidur tu tersangat lah lenanya.. Kalau  mandi pon basah je.. Haha Tipu sungguh kalau mandi tak basah tuu... Pakai baju hujan pon still basah jugak oke. Tipu tipu tipuuu. Jadi sebenarnya aku belum habis ujian pon lagi. Next week ade ujian praktikum, next week punye next week ade ujian integrasi 2. Ohh otak, tolong lah bertahan.

Orite orite.. Aku tak suka sangat nak berkongsi crite hidup aku yg bosan nii.. Nanti org baca pon rasa nak tidur je mcm baca buku sejarah. Oh. Mungkin yg tidur baca buku sejarah tu aku, bukan kamu. Mintak maap. Dua atau tiga hari lepas aku pergi kedai spek mata. Kawan aku beli lensa kontak, org ramai sebut contact lense. Aku sebut lensa kontak sebab aku tak ramai. See? Aku sendiri pon rasa annoyed dgn diri sendiri. Jangan kata uol je.




Aku tak tau la kalau aku je yg memang sentiasa jakun tapi aku memang jakun ah kedai spek mata siap ade katil bagai.. Ni nak suruh beli spek ke nak suh tumpang membongkang ni? Ini macam lain kali kene dtg bawak popcorn.. Bole buat tayangan perdana dgn kawan2 sekampus.. Mari kita ramai-ramai pergi nonton!!! Nonton bareng yuuukkk!!!!! Hahaha Nonton di mana ya? Di mana lagiii.. yaaa di toko kaca mata ****.. Waduhhh keren banget!! *Amek kau kan aku dah speaking Indo, naseb baik basa jowo nya belum pinter lagi*

Aku warning jgn baca perenggan bawah ni kalau tak berkenaan.. Bukan apa, takut korang fikir lain pulak.. Hahaha She's my very good friend okay.. :) Aku segan gak nak cakap, sebab rasa mcm kampung gila lak aku ni.. Sebenarnya, org kampung pon x sekampung aku kowt.. Aku takde fesbuk. So aku tak berapa nak dapat utk update information kawan2 kat tempat lain.. Nama blog Aku Tak Sakai.. Tapi sakai jugak rupanya.. Hahah

Err.. Aku ada special dedication (betul ke aku cakap ni..bedal je ah) utk gefren terhangat aku, Miss Diyana.. Kte tau awak baca ni.. Just nak cakap yg I wish you're here.. Tapi kte tau, mana kte pergi pon, awk selalu ade ngan kte.. Hehe Miss you lah~

19 comments:

zacky ~786~ said...

so sweet ~ :)

Inche Vampire said...

rasanya semua orang jakun dengan cermin mata. haha.. lagi2 yang 10 hinggit tu.. beli tak tapi test je kemain. haha

FeeL da MorE said...

e eh. 1st time nmpk katel kt kedai spek. hihi

Simpleblanklife said...

unutung lagi katil je dia letak. Kang lagi 5 tahun orang letak cermin mata dalam icebox lutsinar. Nampak stylo katanya berasap - asap kesejukan. HAHAHAHA :D

Si DauN CeRi said...

@zacky; hehe malu la pulak.. :D

Si DauN CeRi said...

@inche vampire; aah.. tu pon cara2 sy ni mmg pakai spek dah ade power.. kalau tidak, alamatnye sy lah org paling jakun seantero msia.. hahha

Si DauN CeRi said...

@feel da more; same la sy pon fes time.. :)

Si DauN CeRi said...

@simpleblanklife; icebox?? ohhhh tu maknanya cermin mata yg diperbuat drpd ice.. kalau pakai bole transform jd iceman. ngahahaha!!

aleen aiden said...

My life's getting miserable lately. Otak melayang, minda tak fokus, hati serabut, jiwa tak tenang. Tapi makan kenyang je..

ha3,intro pon da geli hati da.haishh.ok2 nk smbung bace nih.hu3

dyana said...

tau2 je kte baca :P
nway, kte pn exam gk dis whole week. mntk doa dr perantauan ye ! :D
we will meet again insyaAllah..
*ade ape2 buzz je ym,wlpn kte x slalu on9,kne naseb baek tu, dapat la .. hee. hey girl, stay strong ok!

Chekgu Azrine said...

be cool and happy dik.. hehehe

Si DauN CeRi said...

@aleen; ha3.. makan tu seperti suatu bnda yg sgt penting dlm kehidupan tiap hari. kalau x makan, hati kering, jiwa kacau.. plus, mmg takkan rasa kenyang aa kan.. ha3

Si DauN CeRi said...

@dyana; wuwuwu.. mesti la kte tau awk baca.. ade instinct. hehe gudluck jugak ek..


inshaAllah nanti ade jodoh, jumpe lagi la kita.. tq for everyhting. =)

Si DauN CeRi said...

@kak azrine; terima kasih kak.. akak terbaik lah! hehe :)

Imran@Copenhagen said...

nice!

Si DauN CeRi said...

@imran; thanks yaw..

Qamarul said...

thx yer letak blog saye kat bloglist :)

Si DauN CeRi said...

@qamarul; lerr.. da lama dah la sy letak.. sama2..

Anonymous said...

dakkcique.blogspot.com is amazing, bookmarked!

[url=http://www.buzzfeed.com/bookie/unlock-samsung-blackberry-nokia-lg-motorola-an-39dn]unlock blackberry[/url]