Wednesday, June 8, 2011

Girang, hatiku girang. Yeay~

Salam.

Ni sume gara2 minum banyak kafein hari ni. Muahahaaa~ Too much caffein can get u into euphoria. Eh betul ke ayat aku nih? Haha Otak aku pon rasa macam laju je berfikir. Minda aku berkata-kata lebih laju drpd mulut aku sendiri, literally.. Jadi, di sini aku cuba muntahkan kata2 yg terlalu banyak dan tengah traffic jam dalam pale hotak aku. Daripada tadi asek la backspace je keje aku sbb kata2 tu berebut-rebut siapa yg nak keluar dulu. Mana yg terkeluar awal dan ia tak sepatutnya keluar dulu kena la backspace kan? Haaahh!!

Aku geram la knape ye henpon aku tak ley main blutut2? Kalau nak blutut je nanti die hang. Kena virus ke ek?? Ada siapa2 pakar henpon tak kat sini? Bole la tolong tunjuk ajau kat aku.. Hehe Sedih woo takley blutut2.. Baru je kowt henpon ni.. *nangeh nangeh*


Tengok tu tengok Cik Azie Azra tengah belajar ye.. Of kos la sedang belajar.. Doktor lambat masuk. Memang sepatutnya guna masa yg ade tu utk mentelaah modul~ Time aku snap gamba atas ni Azie memang tak perasan langsung. Punye la fokus ngadap modul.. Fuuhhh.



Tengok tu membe ronggeng aku pon sedang mentelaah modul beliau. Sungguh serius sekali kalau baca buku. Takut beb nak kacau die.. Huhu Salut aku ngan membe aku sorang ni. Ronggeng, ronggeng jugak.. Tapi komitmen terhadap stadi tak pernah diabaikan. Jadi, Atiqah..kamu sile cepat2 berubah yaa!! *berleter kat dr sendiri*


Tapi, apa yg aku buat?? U tell me people.. Bahaha Champ pulak layan je aku yg ting tong ni. Hurrmmm....


Lepas dah snap gamba dak azie tu, cakap la kat die nak tauk lam blog.. Hahaha  Maka terhasillah gamba di atas. Champ macam biaselah kan buat muka amazing. Ngaaaaaa gurau je champ, gurau~ Hee

Jadi, kesimpulannya... Sekarang ni tengah hujan dan aku takde rasa nak tido sebab aku dah balun kafein dgn bersungguh-sungguh. Maka dengan itu, aku akan terlepas nikmat tidur di kala hujan pada saat ini.

Sekian, terima kasih.

16 comments:

Azie Azra said...

haa..da masuk bilik? muahaha

gambar last xle bla..td alih2 syok study tetibe peace kt blkg org. nmpk sgt blakon rajin

Si DauN CeRi said...

@azie azra; hahaha... tade la azie. kan azie mmg ngah stadi waktu tu.. i trust u kay.. muehehehe

Fathiah Hamim said...

fa tyme ujan2 kadang2 makin tak leh tido. sebab..... takut kilat!

qlah said...

salam dear ,
wah.. hepinye dia .. ehhe .


*qlah doakn moga dear berjaya dalam setiap perkara ok ;)

Amin .

Simpleblanklife said...

blajo2....lu bergelak ketawa je kojenyo...HAHA biasalah, study kat bilik, bukan kuliah...HAHAHA

Si DauN CeRi said...

@fathiah hamim; hehe sy kalau dah tertido tu kilat guruh sume terdengar cam lullaby je.. ngeee

Si DauN CeRi said...

@qlah; ihik ihik.. aah.. overexcited pulak jadinya.. takut lepas ni menangis pulak kan.. mekasey cik qlah.. moga kite sukses dlm hidup ya.. amin.. :)

Si DauN CeRi said...

@simpleblanklife; tehehe.. dalam bukan stadi dah namanya.. itu STADO.. (stadi + tido).. hahaha

HaNa Hani said...

baling je dlu enpon tuh
kowt2 pastuh okeh blek
hehe
^_^

naz & sya said...

masing2 rajin la ye! haha..

Si DauN CeRi said...

@hana hani; err.. baling? sy takut die takmo hidup langsung dah pastu.. hahaha

Si DauN CeRi said...

@naz & sha; yg 2 org tgh stadi tu rajin la.. yg lain tu tak sure. hahahhaa

Qamaruls said...

Atiqah..kamu sile cepat2 berubah yaa

atiqah soleha anak yang baik..

Si DauN CeRi said...

@qamarul; urrghhhh... yelah. mekasih qamarul sahid.




haha

EZAN IDMA said...

haha semngt je kwn kamu tu

Si DauN CeRi said...

@ezan idma; hehe diorg mmg semangat2 belaka.. :)