Saturday, June 25, 2011

Instant entry.

Memang takde istilah entri segera sebenarnya. Guess what? Like I care..muahaha

Saje nak jadi bitchy kejap. Ni sume gara2 overdose dgn pengaruh watak jahat si Katherine dalam cite Vampire Diaries season 2 lah ni. Eh ke aku memang mcm ni ek? Dayummm..

Gila habaq hang.. Katherine tu punye la jahat, rasa mcm nak siku-siku kan aje. Tapi cantik lah pulak. Oke tak jadi siku.


Cantik tak Nina Dobrev nih? Urghhh..aku bole tensyen tengok die ni. Ape pasal la gojes nau?


What a beauty!


Ada macam Preity Zinta tak? 


Ohh Nina Dobrev, nak sain bole?? =P

Oke jangan fikir lain ye. Aku hanyalah gadis biasa yg sukakan kecantikan. Ingat orang laki je ke suka tengok pompuan cantik? Hakikatnya, perempuan pon suka tengok perempuan yg cantik2 ye. Saya buktinya. Hahh!

Oke bai.

8 comments:

Wanita Mutalib said...

sy pn bgtu.. suka tgk org cantik :)

salam singgah dr blog ninie :)

adan said...

tak heran ar klu pompuan suka tgk pompuan cantik.. member satu keje sy selalu terpegun tgk kecantikan wanita lain.. gambar di atas mmg cantik.

aleen aiden said...

nak mintak sain jugak!!sain atas blakang peliss...hu3 :P

Si DauN CeRi said...

@wanita mutalib; yeayy.. thanks singgah sini.. sy akn terjah blog ninie pula.. hee

Si DauN CeRi said...

@adan; hehe trime kasih krn memahami. beauty is something soothing, sangat buat saya tenang. tp yg penting, beauty comes from the inside~ :B

Si DauN CeRi said...

@aleen aiden; hehe gojes kan nina dobrev? *wink2*

naz & sya said...

rindu kat cerita tu., haha. vampire is a famous family aite??

Si DauN CeRi said...

@naz&sha;yup2.. walaupon diorang x real, tp bes cite pasal diorang.. hee