Sunday, June 12, 2011

Hari ni kena hapdet sbb hari Ahad.

Assalamualaikum..

Boooo... Bile hapdet entri sbb hari cuti bermakna aku takde la nak hapdet sangat. Lebih dalam lagi maknanya, tak brape nak ikhlas eh? Hahaha Takde la weyy.. Aku mana pernah hapdet blog dgn hati yg x ikhlas taw. Betul ni ikhlas.. Tak caya sudah. Terbelah. Terbelah. Muahaha

Hurmm.. Kenyangnya perut aku.. Trime kasih kat kawan2 yg telah berganding bahu hari ni memasak.. Menu tadi ialah ayam paprik. Yeayy!! Ce teka ape yg aku masak? Jawapannya ialah aku masak nasi je!! Ngahaha.. Masak ramai2 kan.. Tugas da bagi2.. Kira orite aa tu masak nasi.. :D

Aku ingat kan, nak tukar template dgn header la.. Dah nak masuk setahun jugak umur blog ni.. Takde la dekat sgt, tapi bole la tahan.. Cam sadis je kalau 1 template 1 header setahun. Ke oke ek? Ce kasi pendapat sket.. Hehe Membe aku pon kata aku dah bole usha2 template baru dah.. Tapi aku pon xsure aku dah puas ke belom pakai template ni. Hurrmmm...

Aku pon dah lama jugak tak blogwalking ni sbnanye.. Sebabnya ialah, aku sebok maraton drama.. Gile punya maraton, berjam-jam aku ngadap laptop tak gerak2.. Haishh. Bilenya eh nak blogwalking sebanyak mungkin ni.. Rindu jugak nak baca blog2 yg ohsem lagi memberi maklumat berguna tu semua.. Next week pulak nak xm. Abes xm, nak pergi bercuti kat sebuah pulau ni.. Hehe Gile sakan aku bersuka-ria ya.. Heisshh kena kontrol2 ni..

Pape pon, have a nice day uol!! :)

8 comments:

adan said...

larh... kalau rasa nak tukar.. tukar ikut keselesaan tuanblog..

Azie Azra said...

tukaaaaaa!! saya sokong!! hehehe...xmo paksa tqa da...abeh rosak cursor tqa azie buat..

Si DauN CeRi said...

@adan; hurmm...

Si DauN CeRi said...

@azie azra; tehehe.. tape la.. kalau azie x gesa, smpi ke sudah la template ni.. hahaha

UYC said...

boleh tuju lagu :D

Simpleblanklife said...

hahahahapdet menghapdet...bagus, mengisikan masa aku yang memang lapang ni membaca selama 2 minit. terima kasih...KAH3..

header? kalau ada yang baru, tukar aje...tapi yg skang dah kacak dah...style je aku rasa...keh3

Si DauN CeRi said...

@UYC; hai anuar zain. sy nak lagu keabadian cinta. hehe :P

Si DauN CeRi said...

@haikal; 2 minit ke? siap kira lagi tuu.. hahaha


mekasih la ckp header blog ni style.. tak pernah ade org ckp camtu.. hahahha