Thursday, June 2, 2011

Entri "warm up" je ni..

Assalamualaikum..

Hai koranggg.. Apa khabar? Tehehe rasa cam lama je dah x update blog padahal x sampai seminggu pon~ Alhamdulillah, aku dah selesai ujian integrasi 1.. Lepas ni masih ada lagi integrasi 2. Ada la gap dalam 2 minggu camtu.. Memang tak jauh mana pon sebenarnya. Ini pon ekceli aku kena siapkan esaimen PBL sket. PBL tu nama panjang die Problem Based Learning. Setiap blok yg aku belajar, atau pon mungkin nama lainnya ialah modul, akan ade 4 kali sesi PBL. Tiga kali sesi PBL dengan tutor dan ahli kelompok PBL masing-masing. Satu lagi tu sesi pleno nama die, yg tu sesi dengan specialists.. Time tu la macam2 soalan pelik dapat kita dengar.. Hihihi Tapi of kos la aku tak pernah tanya pape dalam pleno kan.. Huahuaaaaa Aku ni pendiam jugak taw sbnanye.. Tak caya sudah, bnda apa entah tu terbelah-belah. :P

Ye.. Sesungguhnya ini memang suatu entri "warm up".. Sebabnya entri ni takde motif la...apa lagi an an? Kalau biasa kita nak riadah pagi ke petang ke selalunya kita warm up dulu kan.. Rasanya semua org familiar cara2 nak warm up sebelum mulakan aktiviti riadah kan. Kalau blogging pulak, agak2 cmne nak warm up setelah bercuti selama bbrp hari tertentu? Adakah dengan menulis entri yg tiada jadah mcm ni dikira sebagai warm up? Aku rasa bukan.. Tapi apa salahnya kalau aku try dulu kan?

Oke memang sah2 la tade siapa yg nak kasi tau aku ini adalah warm up ke bukan.. Errmm.. macam tak berapa baik je pulak kalau aku tak tinggalkan something utk yg tak sengaja terbaca entri so-called-warm up aku ni.. Jadi, dengan itu silalah layan lagu berikut:


Mike Tompkin ni memang buat semua bunyi pakai mulut die je, cume lepas tu die autotune la.. Aku suka Mike Tompkin ni pasal die buat cover dan mash up dgn cara die yg tersendiri.. :)


Mana2 yg kelibat aku belum menjelma lagi kat feedjit die, tu maknanya transport aku belum siap lagi nak dtg kat blog die.. Coming soon, coming soon.. Hhehe
K thanks buhbye~

6 comments:

IMANSHAH said...

selamat pagi!!

qlah said...

Salam ,

windu2... ehehe ;)
*welcome back dear XD

Si DauN CeRi said...

@imanshah:slamat pagi juga!..

Si DauN CeRi said...

@qlah; auwww..terharu2 taw.. miss u too darling~ =)

Azie Azra said...

jangan lupa buat PBL.muahaha

Si DauN CeRi said...

@azie azra; mestilah ingat.. hihihi