Friday, August 12, 2011

11 Ogos dan demam~

Salam Ramadhan..

Dengan ini, saya dengan bangganya mengisytiharkan bahawa tanggal 11 Ogos adalah ulang tahun kelahiran sayaaa!!! Yahoooo!! Maka dengan itu, genaplah 21 tahun saya sudah dapat hidup di atas muka bumi ini, alhamdulillah.. Ini bermakna saya dah boleh daftar mengundi.. Tapi nak undi apa yaa?? Teetttttttttttt!!!!!!!!!!!!

Hurrmmm.. Ekceli, tahun ni aku rasa tahun yg aku tersangatlah excited nak sambut birthday. Tanpa diduga, aku dilanda demam panas pada hari tersebut. Dua hari aku berjuang (eleh berjuang lah sangat) di atas katil, tahu? Sekarang ni pon kepala masih lagi rasa berpinar, berat, high, dan juga loqlaq. Awek aku sms semalam pon aku amik masa berjam-jam utk reply. Padahal sms ringkas je.. Dapat free call sempena hari jadi daripada Maxis pon aku buat dek je pasal aku memang tak larat langsung nak buat pape. Bukak mata pon asek rasa nak terkatup balik je mata ni..

Akan tetapi, aku tetap merasa senang hati kerana ayah aku telah membelikan aku sebuah benda berwarna ungu yg comel. Terima kasih ayah.. Nanti akan aku sematkan fotonya di sini tapi bukan dalam entri kali ini.

Oh oh ohhh.. Apa yg aku tulis ni pon aku x sure. Mintak maaf kalau ayat aku merepek meraban. Siryes aku tengah tingtong ni.. Pape pon, thanks singgah ye.. :)

2 comments:

blog-tips-kurus said...

epi bday to me! eh! to U!!
May ALLAH bless..
study mane ni? 1st time dtg sini.

*ai pon ade skin prob. Dr bagi antibiotik & vit yg tak sedap tapi mujarab... :)

Si DauN CeRi said...

@blog tips kurus; maceh2.. first time smpi da kena wish besday kat kte pulak kan.. hihi study jakarta.


btw, kebanyakan obat mmg ta sedap pon.. hehe