Saturday, August 13, 2011

Ko tengoklah betapa aku ni takde kreativiti.. haish.

Salam Ramadhan..

Alhamdulillah.. Demam dah kebah, tapi masih lagi rasa dizzy..probably sebab efek samping obat2 yg aku makan. Takpe, demimu blog, aku gagahkan juga. Eceh. Cuba kalau demi buku-buku pelajaran.. Tidur lagi adaaaa.. Memang minta penyepak perisa blueberry lah tu. Eh. Tapi kalau ada perisa blakberry ke memang aku teringin jugak. Asek tengok org lain je pakai BB kan. Hahaha

Puas aku fikir kenapa lah aku ni x kreatif mcm org lain. Aku tengok blog org lain punye la lawa-lawa, meriah habis.. Bling bling sana, blig bling sini.. Blog aku??? Apaaaaaaa pon tak boleh! Haishh. Nak kata takde genetik kreatif, ayah aku dulu cegu pendidikan seni lagi tuu.. Eh. Kreatif tu ada faktor genetik ke ek?

Takpela aku redha aku ni tak kreatif.. Wuwuwu Tapi setakat ni, aku rasa header yg latest kat atas tu la header yg paling bersungguh-sungguh aku buat. Itu pon macam budak tadika je aku nengokkan. Hentam saja la labuuuu.. Kang tak berheader kang buruk beno gamaknye.. Bantai pulak tulisan Times New Roman je.. Aiii memang le lagi baik x payah berblog aku nih.. Kah kah kah

Kome dah shopping raya keee???

P/s:  Ni ape hal la aku beriya beno nak cakap loghat Perak nih?? Urggghhh

10 comments:

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

hehe. saya nak komen, tapi tiba2 ilang pulak idea.

hahahaha. ketawa je la baca entry yang klakar ni. saya pun tak kreatif jgk.

Asyila Zainuddin said...

simple la best! loading laju je.. hehe..

Chekgu Azrine said...

sis blog tak kreatip takpe.. sis punya ayat giles seyy kreatip.. akak gelak2 ni.. hahaha

Si DauN CeRi said...

@adamainaa;waalaikumussalam.. trime kasih ye singgah n komen kat blog sy. da la x kreatif, mengarut je lebih. hahaha


@asyila zainuddin; aah ade jugak betulnya.. ha2


@kak azrin; hahaha.. bebaik kak kang tersedak pulak.. :D yg penting kite enjoyyyy.. kan kan kan

Sunah Sakura said...

ok la ni..blink2 kang berat lak... hehehe

fadhdeela said...

bykkan minum air masakk!!

Meh sini: Yusri & Lisa akan Berkahwin 2012

Sini Juga: Temubual Jimmy mengenai tuduhan isteri beliau!

LynN LoLa~~ said...

okay laa ni tqa! drpd blog lynn. lgi kosong! haha alolo gambar header innocentnyeeee.. mintak penampo eh? haha ;p

Si DauN CeRi said...

@sunah sakura; hehe tq for the comment.. :)



@fadheela; inshaAllah.. ;)



@lynn lola; innocent kan kan? hahaha... muka sebelum pg kuliah kot ta silap. btw blog lynn kemas taw.. sukaaa

LynN LoLa~~ said...

tsk3. blog lynn kemas? serabai je tengok. selekeh mcm lynn. haha. no wonder laa tak ramai orang ikot and komen

Si DauN CeRi said...

@lynn lola; laaa... takde serabai pon.. betul sy cakap kemas.. tang komen tu, blog sy ni pon sama je. kalau tak blogwalking, komen susah nak lebih 5. hehe