Sunday, August 28, 2011

Keyword yg nak kata keji, kesian..tapi keji la jugak.

Pertama kali aku jumpa keyword berunsur blue yg sampai kat blog aku ni, jadi die punya terkesima tu memang al-maklum lah kan.

Klik lah kalau berani. Ha Ha Ha

Siapa lah yg search ni agaknya ya? Yang buat aku lebih musykil lagi, tang mana pulak agaknya kat blog aku ni ada berkenaan dgn keyword tu agaknya..

First time woh aku jumpa keyword pesen2 macam ni, tu yg teruja sampai sanggup buat screen capture tu. Kah3 Kalau tak, takde maknanya aku nak buat screen capture sebab aku bukannya reti nau.

Tak baik taw search bukan-bukan.. Aiyoooo tak tauuu

Dah la, baik aku gi jenguk2 kuih raya. Dapat jugak faedahnya (aah. faedah perut menjadi buntal lagi adaaa).

P/s:  Ramadhan dah nak sampai garisan penamatnya utk tahun 2011 ni.. Macam mana overall Ramadhan kita?

2 comments:

qlah said...

Salam ceri .

wah.. lamanya tak menyinggah kat sini . dah berubah rupa . huhu . sob2 . maafkan qlah ye T_T

vampire and his lady said...

haha., semnagt buat printscreen.hahaha..